• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Keramisk varmeapparat MKK-300

Keramisk varmeapparat MKK-300

Med Mestic keramiske varmeovn MKK-300 er du garanteret at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Varmelegemet med en trinløst justerbar termostat sikrer en konstant og behagelig temperatur. Tag den med på ferie, eller skab det ideelle klima på f.eks. dit hjemmekontor.

Elektrisk varmelegeme med termostat

Mestic keramiske varmelegeme MKK-300 er et godt valg til dig, der indimellem har brug for lidt ekstra atmosfære eller varme. F.eks. i campingvognen eller et aflåseligt rum som f.eks. soveværelset. Med sin kompakte størrelse på 41 x 30 x 14 cm passer denne fritstående elvarmer ind i stort set alle rum. Varmeren har to varmeindstillinger: Disse betjenes ved hjælp af knapperne på bagsiden. Den er også udstyret med en termostat, der sikrer en konstant og behagelig temperatur. Denne termostat er trinløst justerbar. Vil du bare gerne nyde den atmosfæriske flammeeffekt? Det er også muligt!

Vigtigste fordele

  •  Varmekapacitet: 2 kW
  •  To varmeindstillinger: 1000 og 2000 W
  •  Trinløst justerbar termostat
  •  Berørings-, fald- og overophedningsbeskyttelse
  •  Ideel som supplerende opvarmning (20-30 m²)
  •  Dimensioner: 41 x 30 x 14 cm (hxbxd)

Sikker atmosfærisk varmelegeme til brug i hjemmet eller på ferien

Mestic keramiske varmelegeme MKK-300 spreder behageligt varm luft i rummet. Den atmosfæriske varmelegeme i sort plast er desuden udstyret med en sikkerhedsanordning, så der ikke er nogen risiko for ulykker. Berørings- og faldbeskyttelsen sikrer, at den slukker straks, hvis den falder om eller bliver flyttet. Varmeren slukker også automatisk i tilfælde af overophedning. Så nyd det uden bekymringer! Du kan flytte det keramiske varmelegeme ved hjælp af håndtaget på bagsiden. På grund af dens kompakte størrelse og lette vægt på kun 4 kg kan du nemt tage den med på ferie.

Tænd Mestic keramiske varmelegeme MKK-300 og nyd behagelig varme og en atmosfærisk flammeeffekt. Den elektriske campingvarmer er sikker og nem at tage med dig eller flytte rundt. På den måde skaber du det ideelle klima derhjemme eller på din feriedestination.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503060
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (hxbxd) 41 x 30 x 14 cm
EAN-kode 8712757472789
Vægt 4 kg
Farve Sort
Beskyttelse mod fald Ja
Svingningsfunktion Nej
Termostat Justerbar termostat
Traploos instelbaar Ja
Type opvarmning Varm luft
Ventilationsfunktion Nej
Opvarmningsniveauer 1000 & 2000 W
Vis mere
89,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter