• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Kvarts varmeapparat MQK-250

Kvarts varmeapparat MQK-250

Det bliver ofte lidt køligt om aftenen i et telt eller en autocamper. Så det er rart at kunne varme sig selv og rummet op med en elektrisk varmeovn. Mestic kvarts varmeapparat MQK-250 er den ideelle løsning.

Halogenvarmeapparat med 2 indstillingsmuligheder

En lille campingvarmer er et must til dit telt eller din autocamper i de køligere dage. Mestic kvarts varmeapparat MQK-250 har to varmeindstillinger (450 - 900 W) og en oscillerende indstilling, der sikrer en jævn varmefordeling. Kvartsvarmeren med halogenvarme fungerer hurtigt takket være de to varmerør, der udsender lys og varme. Den elektriske varmeovn er ideel til opvarmning af lukkede rum. Sæt dig foran halogenvarmeren, og du vil med garanti få det varmt!

De væsentligste fordele

  • 2 varmeindstillinger (450 - 900 W)
  • Inkluderer berørings- og faldsikring
  • Oscillerende indstilling for optimal varmefordeling
  • Vægt: 1,4 kg
  • Mål: 32 x 15.5 x 42.5 cm (lxbxh)

Sikker campingvarmer

Leder du efter et varmeapparat til små rum såsom et telt eller et hjemmekontor? Med Mestic kvarts varmeapparat MQK-250 bliver rummet dejligt varmt på ingen tid. Mestic kvarts varmeapparat MQK-250 med halogenvarme er udstyret med en ekstra sikkerhedsfunktion, så du ikke risikerer nogen ulykker. Anti-tip-beskyttelsen sikrer, at apparatet automatisk slukker, hvis det vælter. Takket være berøringsbeskyttelsen rører du aldrig direkte ved varmekilden, fordi gitteret forhindrer dig i at brænde dig ved et uheld. Det betyder, at du kan opretholde en behagelig temperatur hele tiden.

Mestic kvarts varmeapparat MQK-250 sikrer, at du holder dig behageligt varm selv i vintermånederne. Takket være de to varmeindstillinger kan du tilpasse halogenstrålingsvarmeren efter din smag. Den oscillerende indstilling sikrer, at hele rummet forbliver godt opvarmet.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1518200
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 32 x 15,5 x 42,5 cm
EAN-kode 8712757479986
Vægt 1,4 kg
Farve Sort
Beskyttelse mod fald Ja
Svingningsfunktion Ja
Termostat Ja
Type opvarmning Halogen
Ventilationsfunktion Nej
Opvarmningsniveauer 450 & 900 W
Vis mere
29,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter