• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Kaffemaskine MK-60

Kaffemaskine MK-60

Vågn op på campingpladsen og lav en frisk kop kaffe til en lille gruppe, ligesom derhjemme. Mestic kaffemaskine MK-60 er den perfekte løsning! Lav en god kop filterkaffe med denne campingkaffemaskine med automatisk slukning.

Lille kaffemaskine til 6 kopper

Når du er i naturen betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan nyde duften af god frisk kaffe. Selv på campingpladsen kan du lave ikke mindre end 6 kopper filterkaffe ad gangen med MK-60 kaffemaskinen. Det eneste du skal gøre er at medbringe filtre, putte den malede kaffe i maskinen og fylde vand i vandtanken. Vandstandsindikatoren viser nøjagtigt, hvor mange kopper kaffe du kan lave med den tilsatte vandmængde. Mini kaffemaskinen klarer så resten. I mellemtiden kan du nyde at sludre med dine venner eller familie, indtil din kop kaffe er klar! Denne kompakte kaffemaskine har et moderne udseende takket være det sorte kabinet og kaffekanden i glas.

De væsentligste fordele

  • Passer til 6 kopper filterkaffe
  • Beskyttelse mod tørkogning
  • Indikator for vandstand
  • Indstilling af automatisk nedlukning
  • Effekt: 600 W
  • Mål: 22 x 16 x 26 cm

Camping kaffemaskine med lavt wattforbrug

En kaffemaskine på campingpladsen er anderledes end den kaffemaskine, du har derhjemme. På campingpladsen er det mere sandsynligt, at du leder efter en kompakt maskine og et apparat med lavt wattforbrug. Den kompakte Mestic kaffemaskine MK-60 er ideel til at tage med på ferie. Den vejer kun 1 kg og kan med en effekt på 600 W bruges på enhver campingplads. Kaffemaskinen er udstyret med automatisk slukkeindstilling, som forhindrer, at den drypper, når du fjerner kaffekanden. Hold-varm-pladen sikrer, at kaffen forbliver varm. Er vandtanken tom? Beskyttelsen mod tørkogning slukker automatisk for apparatet.

Nyder du en kop frisk hjemmelavet kaffe på campingpladsen? Med Mestic kaffemaskine MK-60 kan du tilberede 6 lækre kopper filterkaffe på ingen tid. Sæt dig ned, nyd, og lad kaffemaskinen gøre resten!

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502570
Tilslutningsspænding 220-240 V
Antal kopper pr. brygning 6 kopper
Dimensioner (lxbxh) 22 x 16 x 26 cm
Automatisk slukning Ja
Automatisk drypstop Ja
Beskyttelse mod tørkogning Ja
EAN-kode 8712757449873
Vægt 1 kg
Kaffekandens indhold 0,6 L
Materiale Syntetisk
Filter Svingfilter
Type af kaffemaskine Filter kaffemaskine
Strøm 600 W
Varmeopbevaringsfunktionok Ja
Vandstandsindikator Ja
Vis mere

Vælg din version

Kaffemaskine MK-60

Ofte købt sammen

Elkedel MWC-200 1L
€ 42,95
23,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter