• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Kvarts varmeapparat MQK-200

Kvarts varmeapparat MQK-200

Mestic kvarts varmeapparat MQK-200 betyder, at du til enhver tid kan nyde behagelig varme i hjemmet eller på campingpladsen. Denne elektriske varmeovn opvarmer både omgivelserne og de genstande og personer, der befinder sig i nærheden. Tænd for varmelegemet på det ønskede varmeniveau, og så er det behageligt varmt på ingen tid.

Halogenvarmeapparat til ekstra opvarmning

Kvartsvarmeren med halogenvarme er ideel til opvarmning af teltet eller et lille kontor. Uanset hvilket lukket rum du placerer varmelegemet i, vil det ikke svigte dig. Halogenvarmeren fungerer utroligt hurtigt takket være de to varmerør, der afgiver lys og varme. Reflektoren på bagsiden sikrer, at varmen fordeles jævnt. Sæt dig foran varmelegemet, og du vil med garanti holde varmen!

De væsentligste fordele

  • 2 varmeindstillinger (400W - 800W)
  • Halogenvarmeapparat
  • Berøringsbeskyttelse og beskyttelse mod tip
  • Vægt: 1 kg
  • Mål: 15 x 27 x 37 cm (lxbxh)

Kompakt og sikkert varmeapparat

Takket være den kompakte størrelse, den lette vægt og de integrerede håndtag er Mestic kvarts varmeapparat MQK-200 er nem at transportere. Varmeapparatet har to varmeindstillinger, som du selv kan indstille: 400 W og 800 W. Varmeapparatet er også udstyret med ekstra sikkerhedsfunktioner, så du ikke risikerer at komme ud for en ulykke. Tip-over-beskyttelsen sikrer, at apparatet slukker automatisk, hvis det vælter. Takket være berøringsbeskyttelsen rører du aldrig direkte ved varmekilden, da en rist forhindrer dig i at brænde dig ved et uheld. Det betyder, at du kan opretholde en behagelig temperatur hele tiden.

Rummet bliver varmt på ingen tid med Mestic kvarts varmeapparat MQK-200. Varmelegemet har to varmeindstillinger og er let at flytte rundt på. Det er den ideelle varmelegeme til lukkede rum: i campingvognen eller autocamperen på campingturene eller som ekstra varmelegeme i huset.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503010
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 27 x 15 x 37 cm
EAN-kode 8712757465897
Vægt 1 kg
Farve Grå
Beskyttelse mod fald Ja
Svingningsfunktion Nej
Type opvarmning Halogen
Ventilationsfunktion Nej
Opvarmningsniveauer 400 & 800 W
Vis mere
19,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter