• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Keramisk varmeapparat MKK-230

Keramisk varmeapparat MKK-230

Du bør aldrig undvære et keramisk komfur, når du camperer! Om aftenen kan det køle din campingvogn, autocamper eller telt ned. Den kompakte Mestic keramisk varmeapparat MKK-230 sikrer en konstant behagelig temperatur. På denne måde kan du altid nyde det ideelle klima.

Ensartet varmefordeling

Selv om temperaturen er god om dagen, køler det ofte af i teltet eller autocamperen om aftenen. Så er det godt at kunne varme rummet op med en elvarme. Den kompakte Mestic Keramisk Varmeapparat MKK-230 har en trinløs termostat og fungerer med varmluftvarme. Varmeelementet indeni opvarmes og afgiver varme til den luftstrøm, der passerer gennem det. Med de tre varmeindstillinger på mellem 500 og 1500 W kan du justere varmelegemet efter dine behov. Varmeapparatet har også en oscillerende indstilling, der sikrer en jævn varmefordeling. I kombination med den indbyggede ventilator får du en behagelig temperatur i hele rummet. Du behøver aldrig mere at fryse!

De væsentligste fordele

  • 3 varmeindstillinger (500 - 1000 - 1500 W)
  • Trinløst indstillelig termostat
  • Oscillerende indstilling med ventilator
  • Berøringsbeskyttelse og beskyttelse mod tip
  • Vægt: 1,1 kg
  • Mål: 16.5 x 11.5 x 24 cm (lxbxh)

Sikkert keramisk varmeapparat

Mestic Keramisk varmeapparat MKK-230 er kompakt, så du nemt kan transportere den. Den vejer kun 1,1 kilo og har dimensionerne 16,5 x 11,5 x 24 cm (LxBxH). Så du kan altid finde plads til den i din campingvogn, autocamper eller telt. Campingvarmeren er udstyret med ekstra sikkerhedsfunktioner, så du ikke risikerer at komme ud for ulykker. Tip-over-beskyttelsen sikrer, at apparatet automatisk slukker, hvis det vælter. Takket være berøringsbeskyttelsen rører du aldrig direkte ved varmekilden, da et gitter beskytter dig mod skader. Fordelen ved en keramisk campingvarmer er, at den keramiske plade kræver mindre varme for at varme op. Det gør det keramiske varmelegeme både energieffektivt og sikkert for børn og kæledyr.

Varmen fra den elektriske campingvarmer betyder, at de sjove aftener kan vare lidt længere, og at du vil have det behageligt varmt, selv på de køligere dage. Mestic keramisk varmeapparat MKK-230 er sikker og nem at bære. Dette varmeapparat er et absolut must på din campingferie!

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502990
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 16,5 x 11,5 x 24 cm
EAN-kode 8712757465873
Vægt 1,1 kg
Farve Hvid
Beskyttelse mod fald Ja
Svingningsfunktion Ja
Termostat Justerbar termostat
Traploos instelbaar Ja
Type opvarmning Varm luft
Ventilationsfunktion Ja
Opvarmningsniveauer 500, 1000 & 1500 W
Vis mere
37,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter