• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Keramisk varmeapparat MKK-150

Keramisk varmeapparat MKK-150

Har din autocamper eller campingvogn brug for lidt ekstra varme på de kolde dage? Mestic keramisk varmeapparat MKK-150 skaber det ideelle klima og sikrer en konstant behagelig temperatur. Nyd en behagelig ferie hele året rundt med denne campingvarmer.

Keramisk varmeapparat med flere temperaturindstillinger  

Leder du efter et lille varmeapparat, der holder rummet varmt? Mestic keramisk varmeapparat MKK-150 fungerer med varmluftopvarmning. Det keramiske element indeni opvarmes og afgiver varmen til den luftstrøm, der passerer gennem det. Juster varmeapparatet efter din smag med de tre varmeindstillinger mellem 500 og 1500 W. Den oscillerende indstilling med ventilator på elvarmeren sikrer en jævn varmefordeling. Så du vil altid være behageligt varm i din autocamper eller campingvogn, uanset hvor du befinder dig. Varmeapparatet kan også bruges som ekstra varmeapparat i små arbejds- og opholdsrum. Fordelen ved en keramisk campingvarmer er, at den keramiske plade kræver mindre varme for at opvarme rummet. Det gør det keramiske varmeapparat både energieffektivt og sikkert for børn og kæledyr.

De væsentligste fordele

  • 3 varmeindstillinger (500 - 1000 - 1500 W)
  • Trinløst indstillelig termostat
  • Oscillerende med ventilator
  • Berøringsbeskyttelse og beskyttelse mod tip
  • Vægt: 1,7 kg
  • Mål: 15 x 18 x 26 cm (lxbxh)

Kompakt camping varmeapparat

Mestic keramisk varmeapparat MKK-150, er nem at tage med på ferie med sine kompakte dimensioner. Den vejer kun 1,7 kg og måler 15 x 18 x 26 cm (LxBxH). Så du har altid en plads til den i din campingvogn, autocamper eller telt. Varmeapparatet er også særlig sikker, så du kan reducere risikoen for ulykker. Tip-over-beskyttelsen sikrer, at apparatet automatisk slukker, hvis det vælter. Takket være berøringsbeskyttelsen skal du aldrig røre direkte ved varmekilden, fordi gitteret beskytter dig mod at brænde dig ved et uheld. Den elektriske opvarmning med trinløst justerbar termostat sikrer en konstant behagelig temperatur.

Kolde dage på campingpladsen? Eller bliver det koldt om aftenen?? Mestic keramisk varmeapparat MKK-150 giver dig mulighed for at indstille din foretrukne temperatur med de tre varmeindstillinger. Uanset hvor du placerer den, vil du ikke fryse takket være den oscillerende indstilling med ventilation!

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502980
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 15 x 18 x 26 cm
EAN-kode 8712757465866
Vægt 1,7 kg
Farve Hvid
Beskyttelse mod fald Ja
Svingningsfunktion Ja
Termostat Justerbar termostat
Traploos instelbaar Ja
Type opvarmning Varm luft
Ventilationsfunktion Ja
Opvarmningsniveauer 500, 1000 & 1500 W
Vis mere
39,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter