Shop
Elektriske varmeapparater

Keramisk varmeapparat MKK-150

49,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» 3 varmeindstillinger (500-1500 W)
» Keramisk varmelegeme
» Oscillationsfunktion
  • Gewicht - 1,7 kg
  • Oscilliation
  • Protection
  • Volt 220-240
  • watt - 500/1500

Keramisk varmeapparat MKK-150

Skab det ideelle klima i din autocamper eller campingvogn med dette keramiske varmeapparat fra Mestic. Varmeaparratet giver en ensartet, behagelig temperatur. Glæd dig til en behagelig ferie, uanset årstiden!

 

Altid behageligt varmt

En kølig aften på campingpladsen? Hvorfor ikke tænde for varmeapparatet! Dette keramiske varmeapparat er udstyret med en termostat, der altid giver en konstant og behagelig temperatur. Du kan indstille den til din egen præference med tre varmeindstillinger mellem 500W og 1500W. Termostaten kan justeres uden at skulle gå gennem trin. Varmeapparatet har også en svingning indstilling, der sikrer, at varmen er jævnt fordelt. Par denne funktion med den indbyggede ventilator og nyd en behagelig temperatur til hele campingvognen. Du behøver aldrig at være kold igen.
 

Vigtigste funktioner

  • Tre varmeindstillinger (500 – 1500W)
  • Jævnt justerbar termostat
  • Svingning indstilling med ventilator for optimal varmefordeling
  • Forebyggelse af berøring og fald

 

sikkert og komfortabelt

Denne Mestic keramiske varmeapparat er kompakt, hvilket gør det nemt at medbringe med dig på dine rejser. Ideel til ferie! Varmeapparatet vejer så lidt som 1,7 kg og er lille i størrelse: 15 x 18 x 26 cm (l x h). Du har ikke svært ved at finde lidt plads til det i din autocamper, campingvogn eller telt. Varmeapparatet er udstyret med alle de nuværende sikkerhedsfunktioner for at minimere enhver ulykkesrisiko. Den har sensorer, der sikrer, at så snart den berøres eller falder over, slukker den automatisk. Takket være denne keramiske varmeapparat skaber du behagelige temperaturer i dit køretøj på den sikreste måde. Med varmen fra dette varmeapparat er der ingen grund til at afkorte en hyggelig aften. Selv når det er køligt udenfor, vil du være dejlig og varm inde i din autocamper, campingvogn eller telt.

Mestic tilbyder kun varmeapparater af højeste kvalitet, der er nemme og håndterbare at bruge. Hvad mere er, Mestic varmeapparater er sikre og nemme at transportere. Glem ikke at pakke en til din næste campingferie!

Vis mere Vis mindre
Pris: 49,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1502980
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner 15 x 18 x 26 cm
EAN-kode 8712757465866
Vægt 1,7 kg
Farve Hvid
Vis mere Vis mindre

Skab det ideelle klima