• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Carbon varmerapparat MCK-400

Carbon varmerapparat MCK-400

Du kan altid varmen med Mestic carbon varmeapparat MCK-400. Dette infrarøde varmeapparat er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Ideel til f.eks. camping, i haven eller på dit kontor. Takket være den behagelige strålevarme vil du aldrig mere fryse!

Elektrisk infrarød opvarmning

Det infrarøde varmeelement i Mestic Carbon varmeapparat MCK-400 opvarmer ikke luften, men personer og genstande i umiddelbar nærhed. Det betyder, at du kan nyde at være udendørs selv på køligere dage uden at fryse. Den elektriske campingvarmer er udstyret med keramiske varmerør, der genererer lys og varme. Da der forbruges relativt lidt varme, er varmelegemet velegnet til både åbne og lukkede rum. Varmelegemet har også en stor varmeflade, der spreder en behagelig strålevarme. Varmeapparatet er hurtigt oppe på temperatur, så du mærker varmen næsten med det samme. Den infrarøde varmeovn er nem at bruge og er ideel som en behagelig ekstra varmeovn på campingpladsen eller i hjemmet!

De væsentligste fordele

  • 2 varmeindstillinger (450 - 900 W)
  • Infrarød opvarmning
  • Oscillerende indstilling
  • Berøringsbeskyttelse og beskyttelse mod tip
  • Vægt: 1,9 kg
  • Mål: 29.5 x 29.5 x 70 cm (lxbxh)

Energibesparende og sikker

Den infrarøde opvarmning udleder mindre CO2 end gas. Mestic Carbon varmeapparat MCK-400 er energieffektiv og perfekt til brug med f.eks. solpaneler. Det infrarøde varmeapparat har to varmeniveauer: 450 W og 900 W. Det integrerede håndtag gør det nemt at transportere campingvarmeren til det ønskede sted. Mestic Carbon varmeapparat MCK-400 er også udstyret med ekstra sikkerhedsfunktioner, der reducerer risikoen for ulykker. Tip-over-beskyttelsen sikrer, at apparatet automatisk slukker, hvis det vælter. Takket være berøringsbeskyttelsen skal du aldrig røre direkte ved varmekilden, da der er et gitter, der beskytter dig mod at blive forbrændt. Kort sagt, du kan opretholde en behagelig temperatur hele tiden.

Nyd den dejlige, strålende varme både indendørs og udendørs med Mestic carbon varmeapparat MCK-400. Mestic carbon varmeapparat MCK-400 er næsten straks op på temperaturen, så du kan nyde den hurtigt. Brug de to varmeindstillinger, gør det så behageligt som du vil!

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503000
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 29,5 x 29,5 x 70 cm
EAN-kode 8712757465880
Vægt 1,9 kg
Farve Sort
Beskyttelse mod fald Ja
Svingning Ja
Traploos instelbaar Ja
Type opvarmning Infrarød
Ventilationsfunktion Nej
Opvarmningsniveauer 450 & 900 W
Vis mere
48,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter