Shop
Vaskemaskiner

Vaskemaskine MW-100

99,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Vaskekapacitet: 2 kg
» 1 vaskeprogram
» Letvægt
» Kraftig, støjsvag kobbermotor
  • gewicht - 5,0 kg
  • kleding gewicht - 2,0 kg
  • Volt 220-240
  • watt - 180

Vaskemaskine MW-100

Vil du gerne vaske dit tøj, når du er ude og campere? Det kan du nemt gøre med Mestic MW-100 vaskemaskinen. På den måde kan du få glæde af rent tøj, uanset hvor du er. Selv hvis dit valgte campingsted ikke har nogen vaskerifaciliteter!

Vask dit tøj, hvor du vil!

Mestic MW-100 vaskemaskinen er designet specielt til dig, hvis du planlægger at campere i længere perioder. Du kan nu vaske dit tøj så ofte du vil, selv hvis din valgte campingplads ikke har vaskefaciliteter. Denne vaskemaskine kan klare op til 2 kg tørt vasketøj på én gang. Den langtidsholdbare motor i vaskemaskine indeholder ikke en kulbørste, hvilket betyder, at maskinen er forankret med en permanentmagnet. Som følge heraf er motoren energibesparende, mindre tilbøjelig til at overophede og producerer mindre støj. Hvad er der ikke at kunne lide?

Vigtigste fordele

  • Kapacitet: 2 kg tørt vasketøj
  • Let at transportere
  • Lav i vægt
  • Energibesparende

Hvordan fungerer Mestic-vaskemaskinen?

Mestic-vaskemaskinen er meget nem at bruge. Du skal blot tilslutte vandtilførselsslangen til en vandhane og tilslutte den anden ende til vaskemaskinen. Derefter åbner du for vandhanen, og lader den korrekte mængde vand løbe ind i plasttromlen. Derefter tilsættes vaskemidlet ved hjælp af ventilen. Vaskemaskinen har en indbygget timer, som gør det nemt for dig at angive, hvor lang tid vasken skal tage. Hvis dit vasketøj er meget snavset, skal du vælge en indstilling på 12 eller 15 minutter. Når du har vasket vasketøjet, skal du lade vandet løbe væk ved hjælp af afløbsslangen. Vrid tøjet ud, og læg det tilbage i tromlen. Lad tromlen fyldes op igen, vælg skylletiden, og dræn vandet efter skylning. Hvis du ønsker at gentage disse trin, skal du ikke tilsætte yderligere vaskemiddel.

Takket være denne vaskemaskine behøver du ikke længere at slæbe poser med tøj med dig, når du rejser. Du kan simpelthen vaske dit tøj, når du har brug for det! MW-100 er den ideelle kompakte vaskemaskine, når du er på farten.

Vis mere Vis mindre
Pris: 99,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1502260
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner 38,5 x 36,5 x 51,0 cm
EAN-kode 8712757442546
Energimærke A
Garanti 2 år
Vis mere Vis mindre

Ryd den op med Mestic