• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Vaskemaskine med centrifuge MW-120

Vaskemaskine med centrifuge MW-120

Tager du tit på camping og kan du lide at kunne vaske dit eget tøj på campingpladsen? Med Mestic vaskemaskine med centrifugeringstørretumbler MW-120 kan du det! Denne vaskemaskine/centrifugeringstørretumbler-kombination er fantastisk til rejser takket være sin lette vægt.

Vaskemaskine og tørretumbler kombineret til campingpladsen

Mestic MW-120 vaskemaskine med centrifugeringstørretumbler fungerer på basis af en pulsator. Motoren er placeret i bunden af vasketromlen og driver vandet. Vandstrømmen sætter vasketøjet (op til 3,5 kg) i bevægelse i tromlen. Vaskemaskinen har to vaskeprogrammer: Delikates og Normal. Vælg det ønskede program, og tilsæt selv vaskepulveret. Dit vasketøj bliver rent på ingen tid. Derefter kan du vride dit våde vasketøj på op til 1,5 kg ud i centrifugeringstørretumbleren. Dette reducerer tørretiden for dit vasketøj betydeligt. Denne kombinerede vaskemaskine og centrifugeringstørretumbler er ideel til ferien. Det er let, kompakt og energieffektivt. 

Fordele

  • 2 vaskeprogrammer og centrifugeringsfunktion
  • Vaskemaskinens kapacitet: 3,5 kg tørt vasketøj
  • Kapacitet for centrifugeringstørretumbler: 1,5 kg vådt vasketøj
  • Lydsvag og energieffektiv motor
  • Justerbar timer (15 min)
  • Strømforbrug: 250 W / 120 W (vask / centrifugering)

Sådan fungerer Mestic-vaskemaskinen

Mestic vaskemaskine med centrifugeringstørretumbler MW-120 er meget nem at bruge. Tilslut vandtilførselsslangen til en vandhane, og tilslut den anden ende til vaskemaskinen. Åbn vandhanen, og lad nok vand løbe ind i plasttromlen. Du kan også nemt fylde tromlen med en vandkande eller en spand. Tilsæt derefter vaskemiddel gennem låget. Vaskemaskinen har en indbygget timer, som nemt giver dig mulighed for at angive, hvor længe maskinen skal vaske i. Til meget snavset vasketøj kan du indstille den til 12 eller 15 minutter. Efter vask skal du dreje knappen til "dræn" for at dræne det snavsede vand. Vrid vasketøjet ud ved hjælp af centrifugeringstimeren, og vælg en skylletid.

Kombi-vaskemaskinen er perfekt til camping, men dens kompakte størrelse gør den også praktisk til f.eks. et kollegieværelse! Takket være den indbyggede timer kan du rengøre både normalt vasketøj og snavset vasketøj grundigt.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502270
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 59 x 38 x 61 cm
Duur wascyclus 12-15 min.
EAN-kode 8712757442553
Energimærke A
Vægt 10,5 kg
Materiale Syntetisk
Timer Justerbar timer (15 min.)
Strøm 250 W / 120 W
Påfyldningsvægt 3,5 kg
Vis mere
149,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter