• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Vaskemaskine MW-100

Vaskemaskine MW-100

Tager du tit på camping og kan du lide at vaske dit eget tøj? Så skal du helt sikkert have en Mestic vaskemaskine MW-100 på campingpladsen. Tilslut vandtilførselsslangen til en vandhane, og vask.

Camping vaskemaskine med slidstærk motor

Med Mestic MW-100 vaskemaskinen er du ikke længere afhængig af de faciliteter, der er til rådighed, når du er på ferie. Vaskemaskinens tromle har en kapacitet på 2 kg tørt vasketøj. Den slidstærke motor i dette apparat er børsteløs, hvilket betyder, at ankeret i maskinen er udstyret med en permanent magnet. Som følge heraf er motoren mere energieffektiv, den bliver ikke så hurtigt varm og larmer mindre. Den ene fordel efter den anden! Vaskemaskinen har også en indbygget timer, så du nemt kan angive, hvor længe maskinen skal vaske.

Fordele

  • Kapacitet: 2 kg tørt vasketøj
  • Lydsvag og energieffektiv motor
  • Justerbar timer (15 min)
  • Strømforbrug: 180 W

Sådan fungerer Mestic-vaskemaskinen

Mestic MW-100 vaskemaskinen er meget nem at bruge. Tilslut vandtilførselsslangen til en vandhane, og tilslut den anden ende til vaskemaskinen. Åbn vandhanen, og lad nok vand løbe ned i plasttromlen. Derefter fyldes vaskepulveret i gennem låget. Til meget snavset vasketøj kan du indstille timeren til 12 eller 15 minutter. Efter vask skal du lade vandet løbe ud gennem afløbsslangen. Vrid tøjet ud, og læg det tilbage i tromlen. Påfyld tromlen, vælg skylletid, og lad vandet løbe ud efter skylning. Ønsker du at gentage disse trin? Derefter må du ikke bruge mere vaskemiddel.

Med Mestic vaskemaskine MW-100 er der ingen grund til at bære kufferter fulde af tøj. Du kan nu vaske dit tøj direkte på campingpladsen. MW-100 er den ideelle kompakte vaskemaskine på farten.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502260
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 38,5 x 36,5 x 51,0 cm
Duur wascyclus 12-15 min.
EAN-kode 8712757442546
Energimærke A
Støjniveau ved vaskning 49 dB
Vægt 5 kg
Materiale Syntetisk
Timer Justerbar timer (15 min.)
Strøm 180 W
Påfyldningsvægt 2 kg
Vis mere
79,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter