Shop
Kølebokse

Køleboks stativ MCCB-300 blackline

36,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kan anvendes til alle kølebokse
» Letvægt (1,5 kg)
» Inkluderer praktisk bæretaske
» Sammenklappelig
  • draagkracht - 50 kg
  • Gewicht - 1,5 kg
  • Hoogte 33-45 cm

Køleboks stativ MCCB-300 blackline

Mestic køleboks stativ er designet i en cool, stilfuld, sort farve, som gør det til det perfekte match til en Mestic køleboks. Denne robuste stativ holder din køleboks tør og ren.

Beskytter mod snavs

Med dette køleboks stativ kan du nemt beskytte din køleboks mod fugt og snavs. For at holde din køleboks i den bedste stand anbefaler vi ikke at placere den på jorden. Dette forhindrer køleboksen i at ende i en vandpyt efter et kraftigt regnskyl. Du kan blot placere denne køleboks stå i en ergonomisk højde ved at vælge mellem de to højder på tilbud. På den måde kan du nemt nå din køleboks og spare dig selv for lidt rygsmerter. Takket være sin praktiske størrelse kan denne universelle stativ bruges med næsten enhver kølig kasse.

Vigtigste fordele

  • Justerbar højde
  • Kan foldes væk til en kompakt størrelse
  • Velegnet til næsten alle kølebokse
  • Yderligere styrkelse af søjlen for at fremme stabiliteten

Robust, stabil stativ

Den smarte stativ fra Mestic har en justerbar fod, der giver dig mulighed for at placere køleboksen i en niveauposition. Du behøver ikke længere at bekymre dig om ujævne overflader, og du kan være sikker på, at køleboksen står fast på jorden. Desuden giver gummienderne på benene på køleboksstativet ekstra greb. I modsætning til andre køleboks stativer, den Mestic cool box stå blackline kommer med en ekstra styrkelse bar, hvilket gør det endnu mere robust. Ingen grund til at bekymre dig: Når køleboksens stativ er på plads, forbliver det på plads. Du kan folde den op til en kompakt størrelse og transportere den i den praktiske bærepose, da den kun vejer 1,5 kg. En anden fordel er, at det næppe fylder plads i bilen, når du skal på campingtur for eksempel. Dette giver dig ekstra plads til andet udstyr, så du kan se frem til en sjov, aktiv ferie med hele familien!   

Kort sagt er denne cool box stativ det bedste supplement til din køleboks. Den er let, kompakt og robust – den ideelle transportør til at tage med dig på en dejlig ferie. Det er specielt designet til at gøre din ferie så behagelig som muligt.

Vis mere Vis mindre
Pris: 36,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503610
Dimensioner 45 x 50 x 33 cm
EAN-kode 8712757470174
Garanti 2 år
Vægt 1,5 kg

Denne stativ er velegnet til: