• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Køleboks termoelektrisk MTEC-28 AC/DC

Køleboks termoelektrisk MTEC-28 AC/DC

Leder du efter en let køleboks til at tage med dig på dagsture? Så er denne termoelektriske køler fra Mestic det ideelle valg! Den køler ned til 20 °C under  under den omgivende temperatur, hvilket gør den velegnet til feriedestinationer med milde temperaturer. Uanset om du er på farten eller på destinationen, holder MTEC-28 op til 26 L indhold køligt.

Termoelektrisk køleboks 12 V og 230 V

Hvis du vælger Mestics termoelektriske køleboks, vælger du en køleboks, der er ideel til dagsture. Du kan nemt tage den med på stranden eller på en picnic, takket være dens lette vægt på 4,5 kg. Kølekapaciteten i Mestic MTEC-28 er også velegnet til feriedestinationer med milde sommertemperaturer. Den bærbare elektriske køleboks med 12 V og 230 V tilslutning køler nemlig op til 20 °C under den omgivende temperatur. Og isoleringen af høj kvalitet sikrer, at den opnåede temperatur holdes i lang tid. Vi anbefaler dog, at drikkevarer og mad allerede er afkølet, når du lægger dem i køleboksen. På den måde får du mest muligt ud af køleeffekten og undgår unødvendigt energiforbrug. Den elektriske køleboks har også en energibesparende øko-tilstand.

Vigtigste fordele

  • Køler op til 20 °C under den omgivende temperatur
  • Perfekt til dagsture og milde somre
  • Med 12 V og 230 V tilslutning
  • Øko-tilstand for lavere strømforbrug
  • Kapacitet: 26 L (passer til 1,5 L flasker)
  • Mål: 45,7 x 39 x 30 cm (h x b x d)

Hold det køligt: 20 °C under den omgivende temperatur

Din ferie eller dagstur begynder på vejen! Nyd kølige drikkevarer og frisk mad på farten med Mestic MTEC-28. Med den medfølgende biloplader, fungerer den termoelektriske køleboks perfekt som en bilkøler (12 V). Takket være den kompakte størrelse optager den kun lidt kostbar plads. Du kan også tilslutte køleboksen til en stikkontakt (230 V), når du ankommer til destinationen. Det holder indholdet, op til 26 L, dejligt køligt. Vil du hellere holde lidt snacks varme? Sæt så kontakten på "hot" for at sætte køleboksen til at varme op.

Tag den kompakte MTEC-28 termoelektriske køler med dig, uanset hvor du går! Den lette køleboks er perfekt til dagsture. Så du har altid kølige drikkevarer og friske snacks ved hånden. Ved milde temperaturer fungerer den også som et godt køleskab på din feriedestination.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502920
Tilslutningsspænding 12 V & 230 V
Dimensioner (hxbxd) 45,7 x 39 x 30 cm
EAN-kode 8712757461813
Eco-tilstand Ja
Velegnet til 1,5 L flasker
Vægt 4,5 kg
Indhold 26 L
Justerbart temperaturområde Op til 20 °C under omgivelsestemperatur
Materiale Syntetisk
Opbergvakje voor kabels Ja
Kølebokstype Termoelektrisk
Opvarmningsfunktion Ja
Vis mere

Vælg din version

39 x 30 x 45,7 cm

Ofte købt sammen

Køleboks stativ MCCB-300 blackline
€ 32,95
84,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter