• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Køleboks stativ MCCB-300 blackline

Køleboks stativ MCCB-300 blackline

Det robuste Mestic køleboks-stativ MCCB-300 holder din køleboks tør og ren. Passer til næsten alle kølebokse, kan justeres i højden og er nem at bære på grund af sin lave vægt.

Beskytter mod fugt og snavs

Beskyt din køleboks mod fugt og snavs med Mestic køleboks-stativet. Designet i stilfuld mat sort farve. Det betyder, at den passer perfekt til alle Mestic-kølebokse. For at beskytte den køleboks er det bedre at holde den væk fra jorden. Det vil forhindre, at den står i en vandpyt efter f.eks. et kraftigt regnskyl. Placer MCCB-300 blackline i en ergonomisk højde ved at vælge mellem de to højdeindstillinger: 32,5 eller 45 cm. Det gør det lettere at nå din køleboks, og det er bedre for din ryg. Takket være den praktiske størrelse passer køleboks-stativet til næsten alle kølebokse.

Vigtigste fordele

  • Passer til næsten alle kølebokse
  • Højdejusterbar: 32,5 eller 45 cm
  • Ekstra forstærkningsstang til stabilitet
  • Justerbar foden til ujævne overflader
  • Let og foldbar
  • Inklusive bæretaske

Stærkt og stabilt køleboks-stativ

Kølebokse fungerer optimalt, når de er vandrette. Med Mestics praktiske køleboks-stativ vil du aldrig mere blive generet af ujævne overflader. Takket være den justerbare fod kan du sikre, at din køler står lige. Desuden giver gummi på fødderne ekstra greb. I modsætning til andre køleboks-stativ har Mestic MCCB-300 blackline en ekstra forstærkningsstang, hvilket gør den endnu mere robust. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om køleboks-stativet, når du har sat det op. Køleboks-stativet er sammenklappelig og takket være sin vægt på kun 1,5 kg er den let at transportere i tasken.

Kort sagt: Mestic køleboks-stativet er en fantastisk tilføjelse til din køleboks. Den er let, højdejusterbar og robust. Specielt designet til at gøre din ferie så behagelig som muligt. Samtidig beskytter du din køleboks mod fugt og snavs.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503610
Dimensioner (lxbxh) 45 x 50 x 33 cm
EAN-kode 8712757470174
Velegnet til Alle kølebokse
Vægt 1,5 kg
Vis mere
32,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Denne stativ er velegnet til: