• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Køleboks absorption MAC-40 AC/DC 30mbar

Køleboks absorption MAC-40 AC/DC 30mbar

Mestic absorptions-køleboksen giver dig optimal frihed. Er der ingen strøm i nærheden? Det er ikke noget problem! Med MAC-40 kan du nemt skifte til gas ud over 12 V og 230 V. Køleboksen køler 42 L indholdet ned til 25 °C under den omgivende temperatur. Så du kan nyde kølige drikkevarer og mad på farten, på campingpladsen og i vildmarken.

Køleboks med gas og elektricitet

Mestic's lydløse absorptions-køleboks er meget fleksibel i brug. Den nedkøler uden besvær sit indhold til 25 °C under den omgivende temperatur. Både på campingpladsen (230 V) og i bilen (12 V). Desuden fungerer den også med gas. Det betyder, at du ikke har brug for strømforsyning, hvilket giver dig optimal frihed! Du kan f.eks. bruge Mestic absorptions-køleboksen på camping i naturen eller til en grillfest i parken.  Uanset hvor du tager hen, forbliver dine drikkevarer og din mad dejligt kølig og friske i MAC-40. Køleboksen har den samme køleydelse med gas som med el. For korrekt gasdrift skal du bruge en blanding af propan- og butangas og et gastryk på 30 mbar.

Vigtigste fordele

  • Køler ned til 25 °C under den omgivende temperatur
  • Perfekt til eventyrlige ferier
  • Virker med 12 V, 230 V og gas
  • Lydløs drift og indbygget vaterpas
  • Kapacitet: 42 L (passer til 2 L flasker)
  • Mål: 47 x 52 x 48 cm (hxbxd)

Meget lydløs absorptionskøleboks

En stor fordel ved Mestic-absorptionskøleren er, at den er meget støjsvag. Absorptionskølesystemet producerer kun lidt eller ingen støj. Så du kan nyde de smukkeste steder i naturen i fred. Med sin kæmpestor kapacitet på 42 L er denne køleboks velegnet til tre til fire personer. Du kan endda få plads til 2 L flasker i den! Køleboksen har desuden et indbygget vaterpas. På den måde kan du være sikker på, at den står lige og køler optimalt. MAC-40 køles ned til 25 °C under den omgivende temperatur. Det gør den egnet til en mild sommer.

Kort sagt: Denne super lydløse absorptions-køleboks vil holde din mad og dine drikkevarer kølige hvor som helst. Både med elektricitet og gas! Ideel til en eventyrlig ferie. Du kan også kombinere MAC-40 med Mestic køleboks-stativet. Stativet passer perfekt til køleboksen og holder den tør og ren.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503620
Tilslutningsspænding 12 V, 220-240 V & gas
Dimensioner (lxbxh) 47 x 52 x 48 cm
EAN-kode 8712757470464
Velegnet til 2 L flasker
Vægt 18,5 kg
Indhold 42 L
Justerbart temperaturområde Op til 25 °C under omgivelsestemperatur
Materiale Aluminium
Kølebokstype Absorption
Vis mere

Ofte købt sammen

Køleboks stativ MCCB-300 blackline
€ 36,95
329,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter