• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Barbecue mini chef MB-100

Barbecue mini chef MB-100

Vi elsker at grille. I baghaven, på altanen eller når vi er på campingferie! Tilbered de lækreste retter, uanset hvor du er, med Mestic barbecue mini chef MB-100. De forskellige kogeflader giver dig mulighed for at grille og bage. Den er let og har et praktisk bærehåndtag, så din gasgrill er nem at transportere.

Kompakt multifunktionel gasgrill

De kompakte dimensioner på Mestic barbecue mini chef MB-100 gør den ideel til en lille grillfest med venner. Du kan grille en række forskellige kød-, fiske- eller grønsagsretter på den 30 cm store grillflade. Placer den bærbare grill på bordet, og tilbered de bedste måltider sammen, nemt! Da gasgrillen er udstyret med forskellige kogeflader, kan du både bage og grille. Grill-låget kan også bruges som skærebræt. Ideel, hvis du vil forberede noget! Takket være dette modulære system får du mange muligheder i en kompakt grill.

De væsentligste fordele

  • Til grilning og bagning
  • Dæksel og skærebræt i et
  • Auto Piezo-tænding
  • Kogeflade: Ø 30 cm
  • Effekt: 2,5 kW

Bærbar og let at rengøre

Takket være det innovative design af Mestic barbecue mini chef MB-100 har denne bordgrill mange praktiske fordele. Den lette gasgrill har en effekt på 2,5 kW og er drevet af gas. Ideel til camping eller i haven! Du kan starte Mestic barbecue mini chef med den automatiske piezo-tænding. Den har stuetemperatur og er røgfri på ingen tid. Fedtet opsamles takket være det integrerede fedtopsamlingssystem. Bordgrillen er nem at skille ad og derfor nem at rengøre.

Grilning eller bagning? Gør det hele med Mestic barbecue mini chef MB-100! Den er let i vægt og har et praktisk bærehåndtag, så din gasgrill er nem at flytte. Det er den ideelle grill til en hyggelig dag ude med venner eller familie.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502890
Dimensioner (lxbxh) Ø 35 x 26 cm
Non-stick belægning Ja
Låg Ja
EAN-kode 8712757459926
Vægt 7,6 kg
Farve Sort
Tilberedningsflade Ø 30 cm
Tænding Piezo-tænding
Grilltype Gasgrill
Strøm 2,5 kW
Fedtafledning Integreret fedtdrypsystem
Vis mere
€ 159,00 109,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter