• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Barbecue best chef MB-300

Barbecue best chef MB-300

Hvad kan være bedre end at holde en grillfest med venner eller familie, hvor alle får noget for pengene? Med Mestic barbecue best chef MB-300 er mulighederne uendelige. Gasgrillens forskellige tilberedningsflader giver dig mulighed for at grille og bage.

Alt-i-en gasgrill

Mestic barbecue best chef MB-300 leverer fremragende grillresultater. Takket være den 46 cm store grillflade kan du nemt tilberede lækre retter til store grupper. Vil du bruge gasgrillen på bordet eller vil du hellere placere den i haven? Takket være de aftagelige stativer kan du gøre begge dele. Gasgrillen har forskellige grillflader, så du kan bruge den ikke kun til at grille, men også til at bage med. Læg låget på gasgrillen, og voila, du har en ovn! Takket være det indbyggede termometer i låget kan du til enhver tid aflæse temperaturen på din grill. Så du kan altid nyde et perfekt tilberedt stykke kød eller fisk.

De væsentligste fordele

  • Grill-, bage- og ovnfunktion
  • Aftageligt letvægtsstativ
  • Auto Piezo-tænding
  • Kogeflade: Ø 46 cm
  • Effekt: 4 kW

Nem optænding og rengøring

Mestic barbecue best chef MB-300 er nem at tænde, takket være den automatiske piezo-tænding. Den har stuetemperatur på ingen tid uden røgudvikling. Med en effekt på 4 kW er denne grill også perfekt til camping. Med de aftagelige stativer kan du placere grillen hvor du ønsker det. Gasgrillen har et integreret fedtopsamlingssystem, så alt fedt opsamles direkte i drypbakken. Rengør grillen nemt ved at skille de løse dele ad.

Grill og nyd det! Tilbered de lækreste retter til hele familien på Mestic barbecue best chef MB-300. Brug den på bordet eller som en selvstændig grill. Takket være de aftagelige stativer er det helt op til dig.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 5129780
Dimensioner (lxbxh) Ø 58 x 101 cm
Låg Ja
EAN-kode 8712757457847
Vægt 9,9 kg
Farve Sort
Tilberedningsflade Ø 46 cm
Tænding Piezo-tænding
Termometer i låget Ja
Grilltype Gasgrill
Strøm 4 kW
Fedtafledning Integreret fedtdrypsystem
Vis mere
€ 299,00 219,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter