• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Powerpack MPM-30

Powerpack MPM-30

Flyt din campingvogn på ingen tid med Mestic Powerpack MPM-30. Dette lette lithium-ion-batteri med LiFePO4-teknologi er meget sikkert og vedligeholdelsesfrit. På grund af dets stærke kapacitet kan du bruge det til en campingvogn mover eller som et indbygget batteri.

Batteri til campingvogn mover

Lithium-ion-batteriet fra Mestic er designet til at levere meget strøm på ingen tid. Det gør batteriet med en kapacitet på 30 Ah ideelt til rangeringssystemer til campingvogne. Derudover kan Powerpack MPM-30 også bruges som et indbygget batteri. Dermed kan du forsyne alle 12 V-enheder i din campingvogn med den nødvendige strøm. LiFePO4-teknologien i dette lithium-ion-batteri har nogle store fordele. Først og fremmest er det mere kompakt og lettere. Det taber meget lidt energi under opbevaring, hvilket gør det vedligeholdelsesfrit og holdbart. Vi anbefaler dog, at du oplader batteriet hver 6. måned for at forlænge dets levetid. Desuden bruger LiFePO4-batteriet 100 % af batteriet, før det lukker ned. Dette står i modsætning til bly-syre-batterier, som normalt kun bruger 50-60 % af deres kapacitet, før de skal genoplades.

Sammen med en mover kan Mestic Powerpack MPM-30 rangere en 2000 kg tung campingvogn i over 30 minutter. Rangeringsperioden afhænger altid af mærket og typen af mover, campingvognens samlede vægt, underlaget og hældningen.

Vigtigste fordele

  • Kapacitet: 30 Ah
  • Letvægts lithium-ion-batteri
  • LiFePO4-teknologi: fuld opladning og afladning
  • Ideel til campingvogn mover eller som et indbygget batteri
  • Vedligeholdelsesfri og lang levetid
  • Inkl. intern oplader og bundbeslag

LiFePO4-batteri: holdbart og sikkert

Leder du efter et batteri med lang levetid til campingvogn mover? Dette lithium-ion-batteri har en lang levetid på 2000 cyklusser, når det er fuldt opladet og afladet. De indbyggede LED-lys viser dig præcis, hvornår batteriet skal oplades. Dette kan nemt gøres med det medfølgende opladningskabel eller med en biloplader under kørsel (medfølger ikke). Du skal ikke bekymre dig om batteriets sikkerhed. Det er beskyttet mod understrøm, overstrøm, kortslutninger og ekstreme temperaturer. Desuden kan du nemt selv installere Mestic lithium-jern-fosfat batteriet (LiFePO4). Det er kompakt, har en intern oplader og leveres med bundbeslag.

Kort sagt: Leder du efter et kraftfuldt, holdbart og let batteri til din campingvogn mover? Så behøver du ikke lede længere, for Mestic Powerpack MPM-30 har det hele! Lithium-ion-batteriet fås også med en kapacitet på 12 Ah og 20 Ah.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1517950
Tilslutningsspænding 12 V
Dimensioner (lxbxh) 25 x 17,5 x 12 cm
Batteriteknologi LiFePO4
Kapacitet 30 Ah
EAN-kode 8712757470402
Vægt 6 kg
Maksimal strømstyrke 60 A
Vis mere

Vælg din version

Powerpack MPM-30
499,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter