Shop
Powerpacks

Powerpack MPM-12

299,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Letvægts Li-ion-batteri
» Kapacitet: 12Ah
» Max. opladningsstrøm: 24A
» LiFePO4-teknologi med intern oplader
  • Ah - 12
  • gewicht - 4,0 kg
  • Life cycles - 2000
  • LiFePO4
  • Lithium - ion
  • Volt - 12

Powerpack MPM-12

Dette Mestic lithium-ion bilbatteri er den perfekte løsning til din mover. Dette bilbatteri indeholder LiFePO4-celler, som gør det let såvel som holdbart. Batteriet er perfekt til kortere ture, men også velegnet til ferie, da det genoplades, mens du kører. Når du ankommer til din yndlingscampingplads, tager det slet ingen tid at placere din campingvogn på det rigtige sted.

LiFePO4 bil batteri

Mestic lithiumbilbatteriet er designet til at udsende en masse strøm inden for kort tid, hvilket gør dette bilbatteri med 12Ah ideel til brug i campingvogne, der flytter og rangerer systemer. Det gør positioneringen af din campingvogn hurtigt og nemt. Mestic lithium-ion bil batteri er en let, kompakt bil batteri, så du ikke længere behøver at bære rundt på en tung (bly) bil batteri. Dette bilbatteri bruger sin fulde 100% kapacitet, før det slukkes. Sammenlign dette med blybilbatterier – disse har en tendens til kun at bruge 50-60 % af deres kapacitet, før de skal genoplades. Desuden er Mestic lithiumbilbatteriet vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid. Tip: Oplad bilens batteri med en vedligeholdelseoplader, før du opbevarer campingvognen, og du behøver ikke bekymre dig om noget!

De vigtigste fordele

  • Letvægt
  • Opfylder sikkerhedskrav
  • Lang levetid
  • Fuldfør opladning og udledning

Til en campingerie

Dette pladsbesparende li-ion bilbatteri er din ideelle feriekammerat. Du oplader bilens batteri med 12 V, når du kører, så batteriet er fuldt opladet ved ankomsten. Du skal bruge en separat adapter til dette. Du kan nemt registrere bilens batteris status ved de forskellige farver i den indbyggede LED. Den kraftige campingvognstræk kan derefter bruges til at flytte campingvognen ubesværet på plads. Der er ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden af bilens batteri. Det er beskyttet mod kortslutninger, variationer i strøm og temperaturer, der overstiger gennemsnittet begge veje.

Leder du efter et let, langtidsholdbart og sikkert bilbatteri til din campingvogn? Ingen grund til at lede mere - Mestic lithium bil batteri har det hele! Nyd en ubekymret sommer med de smarte produkter fra Mestic. Mestic lithium bil batteri er også tilgængelig i 20Ah og 30Ah versioner.

Vis mere Vis mindre
Pris: 299,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1517930
Tilslutningsspænding 12 V
Dimensioner 25 x 17,5 x 12 cm
Batterikapacitet 12 Ah
EAN-kode 8712757470389
Vægt 4 kg

Har du brug for endnu mere strøm?