Shop
Kølebokse

Køleboks hybride MHC-40 AC/DC

359,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: -15 op til +10°C
» Kapacitet: 12 2L-flasker
» Velegnet til 3-4 pers.
» Perfekt til ferier"
  • Cooling - 15/+10
  • gewicht 20,0  kg
  • Liter - 42 L
  • Volt - 12
  • Volt 220-240 AC

Køleboks hybride MHC-40 AC/DC

Leder du efter solen og dens varme på din ferie? Hvis det er tilfældet, passer Mestic hybridkøleboksen, drevet af elektricitet, perfekt til dine krav. Tilslut denne køleboks til en 230V stikkontakt for at holde din mad og drikke dejligt kølet, uanset temperaturen udenfor. Desuden vil det afkøle din mad og snacks ned til 20 ° C under omgivelsestemperaturen, når du tilslutter den til 12V. Med andre ord kan du nyde en kølig drink på vej til din favorit destination!

Kølet mad og drikke uanset temperaturen

Er du lige ankommet til dit solrige feriemål? Udfaldet dine campingstole? Nu er det tid til at nyde din pause med en lækker kølet drink fra din Mestic hybrid køleboks. Når den er tilsluttet 230V, påvirkes boksen ikke på nogen måde af udetemperaturen. Uanset hvor varmt det bliver, køler boksen til mellem +10 og -15 °C. Med andre ord fungerer det perfekt som køleskab, og du kan endda bruge det til frysning! Med en kapacitet på 42 liter køler den ubesværet mad og drikke til hele familien. De forsænkede håndtag sikrer, at køleren optager så lidt plads som muligt. Med sine dimensioner på 47 x 52 x 48 cm (h x b x l) kan du nemt finde plads til det i dit telt eller køretøj.
 

Vigtigste fordele

  • Ved 12V afkøles den til 20 °C under omgivelsestemperaturen
  • Køleeffekt fra -15 °C til 10 °C ved 230 V
  • Kapacitet: 42 liter

Hold det køligt, selv på vejen

Fordelen ved en hybrid køleboks er, at du får en kompressor køleboks og en termoelektrisk køleboks, alt i ét. Når du tilslutter den til 12V-effekt, fungerer den som en termoelektrisk bilkølkasse, der vil afkøle din mad og drikke ned til 20 ° C under omgivelsestemperaturen. Når du laver et pit stop, kan du nyde forfriskende kølige drinks og en velsmagende sandwich. Pludselig bliver den lange køretur til Spanien eller Italien meget sjovere og virker ikke helt så lang! Denne boks giver den bedste køleydelse, når mad og drikkevarer, du fylder den med, allerede er kølet af, før du tager afsted.

For at opsummere det hele, med Mestic hybrid cool box, kan du nyde kølige drinks på din campingplads, eller hvor du end er. Du kan holde al din mad og drikke frisk, uanset hvor varmt det er udenfor. Og når du er på vej, er en kølet drink eller snack inden for rækkevidde. Hav en god ferie!

Vis mere Vis mindre
Pris: 359,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1502900
Tilslutningsspænding 12 V, 220-240 V
Dimensioner 48 x 52 x 47 cm
EAN-kode 8712757461790
Garanti 2 år
Støjniveau 40 dB
Vis mere Vis mindre

Gør det komplet