Shop
Kølebokse

Køleboks kompressor MCC-25 AC/DC

379,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: -18 op til +10°C
» Justerbar temperatur
» Velegnet til 2-3 pers.
» Digitalt display med USB-tilslutning
  • cooling - 18/+10
  • fles - 1,0 L
  • gewicht - 13,5 kg
  • Liter - 25 L
  • Volt 12-24 DC

Køleboks kompressor MCC-25 AC/DC

Med Mestic køleboks kompressor, kan du ikke kun afkøle, men det kommer også i meget praktisk til frysning af mad! Denne rummelige kølebokse holder alle dine snacks og drikkevarer ved den rigtige temperatur. Fantastisk til en camping road trip.

Slap af med din Mestic køleboks

Denne kompressor køleboks fra Mestic har en ekstremt kraftig køleevne og fungerer som det køleskab, du har derhjemme. Den har et køleområde på +10 °C til -18 °C. Det betyder, at du endda kan bruge det som fryser. Du skal blot indstille den ønskede temperatur ved hjælp af LCD-berøringsskærmen på kassen. Omgivelsestemperaturen har ingen som helst effekt på køleevnen i denne køleboks, så du kan altid nyde en forfriskende is foran din autocamper eller campingvogn! Denne køleboks har samme kølekraft ved 12 V som ved 230 V. Med andre ord kan du bruge det i bilen, men også forbinde den til en stikkontakt. For at gøre dette skal du have en adapter (separat tilgængelig).

Vigtigste funktioner

  • Køleevne: +10 °C ned til -18 °C
  • Kan tilsluttes 12V samt 230V med den valgfrie adapter
  • Kapacitet: 25 liter
  • Digitalt display med USB-forbindelse
  • Velegnet til 1L flasker

Ideel køleboks til rejser og camping

Sammenfattende er kompressorens køleboks kompatibel med 12 V samt 230 V, hvilket betyder, at du kan bruge den på en campingplads, men også på vejen. Takket være køleboksens smarte design er det desuden altid så nemt at tage med dig i bilen, autocamperen eller campingvognen. Den har en lige form med to forsænkede håndtag på hver side, så du nemt kan gemme og bære den. Denne køleboks har også en stor kapacitet på 25 liter. Masser af plads til at holde alle dine dagligvarer i tip-top stand, mens du er på ferie! Kort sagt, kommer denne køleboks i handy, uanset om du er ude for dagen eller på en længere tur.

Mestic kølebokse er ideelle til camping eller rejser. Alle dine drikkevarer forbliver vidunderligt kolde og mad forbliver frisk. Opfrisk dig selv med en kølig drink under solen!

Vis mere Vis mindre
Pris: 379,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1502930
Tilslutningsspænding 12/24 V
Dimensioner 58.5 x 33 x 35,6 cm
Vis Digitalt display
EAN-kode 8712757465941
Eco-tilstand Ja
Vis mere Vis mindre

Gør det komplet