• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Køleskab kompressor MR-42

Køleskab kompressor MR-42

Er du på udkig efter et kraftfuldt campingkøleskab til indbygning med fryseboks? Mestic køleskab kompressor MR-42 køler og fryser mellem -14 °C og +7 °C. Kølesystemet er monteret på et bevægeligt beslag, så du kan indrette pladsen, hvor køleskabet skal placeres, effektivt.

Camping-køleskab med fryserum

Mestic Køleskab kompressor MR-42 gør det muligt at køle og fryse på samme tid. Køleskabet har et kølerum med en kapacitet på 32 L og et fryserum med en kapacitet på 10 L. Køleskabet har fire temperaturindstillinger, så du kan styre fryseren og køleskabet på samme tid. Ved indstilling 1 køler køleskabet ned til +/- 7 °C, ved indstilling 2 +/- 5 °C, ved indstilling 3 +/- 3 °C og ved indstilling 4 +/- 1 °C. Baseret på den valgte indstilling regulerer fryseren sin temperatur og fryser mest ved indstilling 4. Ud over de fire indstillinger har køleskabet en energibesparende tilstand: Eco-tilstand. Du kan vælge den ønskede indstilling via displayet i køleskabsdøren. Køleskabsdøren kan monteres med hængslerne i venstre eller højre side, alt efter ønske. Ønsker du at rengøre køleskabet grundigt? Takket være den aftagelige tætningsliste på døren er dette en nem opgave!

Fordele

  • Køling fra +7 °C til +1 °C og nedfrysning til -14 °C
  • Separat fryserum (10 L)
  • Kølesystem på et bevægeligt beslag
  • Aftagelig dørforsegling
  • Døren kan monteres til at åbne til venstre eller højre
  • 4 temperaturindstillinger via displayet

Kølesystem på et bevægeligt beslag

Den største fordel ved Mestic køleskab kompressor MR-42? Med det flytbare beslag kan du montere kølesystemet op til 1,5 m fra køleskabet på et sted efter eget valg. På den måde kan du gøre pladsen, hvor du ønsker at placere dit køleskab, mere effektiv. Desuden er køleskabet kun 38 cm dybt, når beslaget ikke er monteret på bagsiden af køleskabet.

Hold mad og drikkevarer friske og afkølede på din campingferie med Mestic køleskab kompressor MR-42. Køleskabet har et fryserum, en aftagelig dørforsegling og et display til indstilling af temperaturen.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1512700
Tilslutningsspænding 12-24 V
Dimensioner (hxbxd) 53 x 38,6 x 52 cm
Vis Digitalt display
EAN-kode 8712757479948
Vægt 14,5 kg
Indhold 42 L
Justerbart temperaturområde -14 °C til +7 °C
Frysefunktion Ja
Vis mere
499,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter