• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Køleboks kompressor MCCA-42 AC/DC

Køleboks kompressor MCCA-42 AC/DC

Ønsker du at køle eller fryse mad og drikkevarer, uanset den omgivende temperatur? Så vælg en kraftig Mestic kompressor-køleboks! MCCA-42 holder op til 42 L indhold køligt, både på farten og på destinationen. Ingen strøm i nærheden? Selv da forbliver indholdet af denne ekstra isolerede køleboks koldt i lang tid.

Kompressorkøleboks med LCD-display

Med en kompressor-køleboks fra Mestic kan du køle eller fryse mad og drikkevarer uanset den omgivende temperatur. Uanset om du er på farten eller på en solrig destination. Du kan nemt tilslutte Mestic MCCA-42 til både 12 V og 24 V med den medfølgende biloplader. Ønsker du at tilslutte køleboksen til en 230 V stikdåse? Det kan du gøre med den separat tilgængelige adapter. Uanset hvor du bruger køleboksen, er dens ydeevne den samme. På LCD-displayet kan du indstille den ønskede temperatur nøjagtigt mellem -18 °C og +10 °C. Med den velisolerede Mestic MCCA-42 kan du ud over køling og frysning også lave fremragende passiv køling.

Vigtigste fordele

  • Kølekapacitet: -18 °C til +10 °C
  • Perfekt til solrige ferier
  • Virker på 12 V, 24 V og med en valgfri adapter på 230 V
  • Ekstra isolerede vægge
  • Kapacitet: 42 L (passer til 2 L flasker)
  • Mål: 44,5 x 72 x 41,5 cm (hxbxd)

Også passiv køling takket være ekstra isolering

Skal du på vild camping i en nat uden strøm i nærheden? Skift til passiv køling med Mestic MCCA-42. Takket være de ekstra isolerede vægge holder denne kompressor-køleboks din mad og dine drikkevarer kolde i meget lang tid, selv uden strøm. Fyld den med is eller køleelementer, luk den godt, og så klarer køleboksen resten. Det giver dig alt den frihed, du har brug for til at udforske. Er du en rigtig eventyrlysten? På grund af det robuste design kan denne kompressor-køleboks tåle en del slag. Mestic MCCA-42 har en kapacitet på 42 L og passer til 2 L flasker. Det giver plads nok til snacks og drikkevarer til tre til fire personer. Også praktisk: køleboksen har to kopholdere i toppen.

Hvis du vælger Mestic MCCA-42, vælger du en kompressor-køleboks, der giver mulighed for køling, frysning og passiv køling. Indstil den ønskede temperatur på LCD-displayet. Ønsker du også at tilslutte køleboksen til 230 V? Så køb den separat tilgængelige adapter.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503600
Tilslutningsspænding 12-24 V
Dimensioner (hxbxd) 44,5 x 72 x 41,5 cm
Vis Digitalt display
EAN-kode 8712757470167
Eco-tilstand Ja
Velegnet til 2 L flasker
Vægt 15,7 kg
Indhold 42 L
Justerbart temperaturområde -18 °C til +10 °C
Materiale Syntetisk
Kølebokstype Kompressor og passiv
Vis mere

Ofte købt sammen

AC strømsadapter til MCC /MCCHD /MCCA kølebokse
€ 22,95
Køleboks stativ MCCB-300 blackline
€ 32,95
599,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter