• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Ovn MO-80

Ovn MO-80

Nyd duften af friskbagte rundstykker om morgenen på campingpladsen med vores Mestic ovn MO-80. Temperaturen kan indstilles helt op til 230 °C, så du kan endda nyde en mini-pizza eller en gryderet. Takket være campingovnens kompakte størrelse kan du altid tage den med dig på ferie!

Kompakt mini-ovn med timerfunktion

En kompakt campingovn er perfekt, hvis du gerne vil have et varieret måltid på ferien. MO-80 er opvarmet med elektriske varmeelementer over- og under. Du kan nemt justere temperaturen helt op til 230 °C ved hjælp af drejeknappen. Lynhurtig kan du bage de lækreste retter og delikatesser til en lille gruppe mennesker. Ovnen er også udstyret med en indbygget timerfunktion i op til 30 minutter. Så du kan altid være sikker på, at din mad bliver tilberedt til perfektion! Ovnen leveres med en grillplade og en bageplade.

De væsentligste fordele

  • Over- og undervarme op til 230 °C
  • Udtagelig krummebakke, grill- og bageplade
  • Justerbar timer med alarm (30 min)
  • Dør med isoleret dobbeltrude
  • Beskyttelse mod overophedning
  • Volumen: 10 L

Nem og sikker at bruge

De kompakte mål (37 x 27,5 x 22 cm) og den lave vægt (3,5 kg) gør denne lille ovn til en ideel tilføjelse til dit campingudstyr. Ovnen har en effekt på 800 W og kan bruges på alle campingpladser. Den isolerede, dobbeltglasdør holder varmen i ovnen. Campingovnen er også udstyret med overophedningsbeskyttelse, hvilket gør den særlig sikker at bruge. Endelig har ovnen en udtagelig krummebakke, så ovnen og dit køretøj holdes ryddeligt.

Tager du regelmæssigt på camping? Så er en campingovn perfekt til din campingvogn. Takket være det lave strømforbrug og den kompakte størrelse er MO-80 ideel til at tilberede sunde, hjemmelavede måltider på ferien.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502420
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner (lxbxh) 27,5 x 37 x 22 cm
EAN-kode 8712757449675
Vægt 3,5 kg
Indhold 10 L
Justerbar temperatur (maks.) 230 °C
Farve Sort
Materiale Stål
Overophedningsbeskyttelse Ja
Timer Til 30 min.
Strøm 800 W
Vis mere
59,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter