• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Kogeplade MKT-120 hvid

Kogeplade MKT-120 hvid

Takket være Mestic-kogepladen MKT-120 hvid kan du nyde hjemmelavede måltider på campingpladsen. Kogepladen med 1 brænder kan der nemt være plads til en gryde til at tilberede måltider til et par personer. Drej knappen til den anbefalede position for at opnå den ønskede temperatur.

Elektrisk kogeplade med 1 brænder

Mestic-kogepladen MKT-120 hvid er en praktisk ekstra kogeplade til hjemmet eller på campingpladsen. Da kogepladen er fritstående, er den særligt velegnet til større gryder, da du kan skabe masser af plads til dem. Desuden er kogepladen ideel, når du ønsker at udvide kogepladsen i din campingvogn. Takket være den kompakte størrelse kan du placere den elektriske kogeplade hvor som helst, så længe der er strøm i nærheden. Kogepladen har en lav effekt på 750 W. Så du kan bruge denne kogeplade, selv om du har et begrænset antal ampere til rådighed.

Fordele

  • Kontrolelement med forskellige indstillinger
  • Varmebestandigt kabinet
  • Beskyttelse mod overophedning
  • Indikatorlys
  • Skridsikre fødder
  • Strømforbrug: 750 W

Brugervenlig rejse-kogeplade

Mestic-kogeplade MKT-120 hvid har en kompakt størrelse med målene 23,4 x 20,7 x 6,6 cm. Det betyder, at du nemt kan tage den med dig på ferie. Den røde indikatorlampe viser, når kogepladen er tændt. Brug termostatens drejeknap til at vælge den ønskede indstilling for at opnå den rette temperatur. Brug brugsanvisningen som reference. Desuden er kogepladen udstyret med skridsikre fødder, der holder apparatet på plads. Det gør den sikker at bruge. Derudover har kogepladen en overophedningsbeskyttelse og et varmebestandigt hvid hus.

Det har aldrig været nemmere at lave mad på campingpladsen takket være Mestic-kogepladen MKT-120 hvid. Den kompakte enhed med lavt strømforbrug er ideel til din campingvogn. Tilslut kogepladen til en stikkontakt, og tilbered de lækreste retter.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503110
Tilslutningsspænding 220-240 V
Antal brændere 1
Dimensioner (lxbxh) 23,4 x 20,7 x 6,6 cm
Skridsikker Ja
EAN-kode 8712757466207
Vægt 1,3 kg
Varmebestandigt hus Ja
Indikatorlys Ja
Justerbar termostat Ja
Tilberedningsflade Ø 15 cm
Overophedningsbeskyttelse Ja
Strøm 750 W
Vis mere

Vælg din version

Kogeplade MKT-120 hvid
19,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter