• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Induktionskogeplade MIC-120

Induktionskogeplade MIC-120

Med Mestic induktionskogepladen MIC-120 kan du lave din yndlingsret på ingen tid. Den fritstående kogeplade med 1 brænder har pande-detektion og kogesikring, hvilket gør den sikker at bruge.

Induktionskogeplade med 8 varmeindstillinger

Den elektriske kogeplade giver dig en praktisk ekstra brænder derhjemme eller på campingpladsen. Fordi kogepladen er fritstående, er den perfekt til større pander. Induktionskogepladen har 8 varmeindstillinger, som du styrer med touchpanelet. Du kan vælge at vise varmetilstandene i temperatur eller watt. Dette gør det muligt for dig at se, hvor meget energi du forbruger, og justere forbruget let. Ideel hvis du tager på camping og har begrænset strøm.

Fordele

  • 8 varmeindstillinger: vist i temperatur eller watt
  • Pande-detektion og kogesikring
  • Justerbar timer
  • Overophedning, overstrøm og overspændingsbeskyttelse
  • Anti-slip fødder
  • Effekt: 2000 W

Sikker madlavning på campingpladsen

MIC-120's anti-slip fødder forhindrer apparatet i at glide rundt. Dette gør induktionskogepladen sikker at bruge. Derudover har kogepladen en justerbar timer med en slukningsindikator. Når timeren er færdig, lyder der en alarm, og den slukker automatisk. Ud over det har kogepladen overophedning, overstrøm og overspændingsbeskyttelse. Den slukker øjeblikkeligt i tilfælde af overophedning, overspænding eller hvis panden koger over. Ekstra sikker madlavning!

At servere et hjemmelavet måltid på campingpladsen har aldrig været nemmere takket være Mestic induktionskogepladen. Kogepladen har 8 varmeindstillinger med wattindikation, som du styrer via touchpanelet.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1506540
Tilslutningsspænding 220-240 V
Antal brændere 1
Dimensioner (lxbxh) 36 x 28 x 4,6 cm
Skridsikker Ja
EAN-kode 8712757483709
Vægt 2 kg
Overophedningsbeskyttelse Ja
Timer Ja
Strøm 2000 W
Vis mere
59,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter