• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Fortrolighedspolitik Mestic
https://www.mestic.nl og Mestic-appen.

Om vores privatlivspolitik

Mestic går meget op i dit privatliv. Vi behandler udelukkende data, som vi har brug for til (forbedring af) vores tjenester, og håndterer omhyggeligt alle oplysninger, der indsamles om dig og din brug af vores tjenester. Dine data deles ikke med tredjeparter til kommercielle formål. Denne privatlivspolitik gælder for brugen af webstedet og de tjenester, der leveres af Mestic. Startdatoen for gyldigheden af disse vilkår og betingelser er 18/08/2021, med offentliggørelsen af en ny version annulleres gyldigheden af alle tidligere versioner. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke oplysninger om dig der indsamles af os, hvad disse data bruges til og med hvem og under hvilke betingelser disse data kan deles med tredjeparter.

Vi forklarer dig også, hvordan vi opbevarer dine data, hvordan vi beskytter dine data mod misbrug, og hvilke rettigheder du har med hensyn til de personlige data, du giver os.

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, bedes du kontakte vores kontaktperson for privatlivets fred. Du finder kontaktoplysningerne i slutningen af vores privatlivspolitik.

Om vores databehandling

Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler dine data, hvor vi gemmer dem, hvilke sikkerhedsteknikker vi bruger, og hvem dataene er synlige for.

Webshopsoftware
LCMS

Vores webshop er udviklet ved hjælp af software fra Lined. Personlige data, der indsamles ved brug af vores hjemmeside og tjenester, deles med Lined. Lined har brug for adgang til disse oplysninger for at kunne tilbyde (teknisk) support. De vil ikke bruge disse data til andre formål. Lined har en forpligtelse, baseret på den aftale vi har med dem, til at tage de nødvendige forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, når det gælder dine personlige data. Lined bruger cookies til at indsamle tekniske oplysninger om brugen af softwaren. Ingen personlige data indsamles og/eller gemmes. Lined forbeholder sig ret til at dele de indsamlede data internt for at forbedre sine egne tjenester.

Webhosting:
it=it

Vi bruger webhosting- og e-mailtjenester leveret af it=it. it=it behandler personoplysninger på vores vegne og bruger ikke disse data til egne formål. De kan dog indsamle metadata, der genereres ved brug af deres tjenester, selvom dette ikke betragtes som personoplysninger. it=it har truffet de nødvendige forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, både tekniske og organisatoriske, for at forhindre tab, misbrug og forkert brug af dine personoplysninger. it=it er bundet af den fortrolighedsaftale, vi har indgået med dem.

Office365

Til vores almindelige forretningsmail bruger vi Office365's e-mailtjenester. Denne part har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab eller beskadigelse af dine data. Office365 har ikke adgang til vores postkasse, og vi behandler vores e-mail-trafik fortroligt.

Betalingsprocessorer
Mollie

Til at gennemføre og behandle (en del af) vores betalinger i vores webshop bruger vi betalingsudbyderen Mollie. Mollie behandler dit navn, adresse og bopælsoplysninger. De behandler også betalingsoplysninger såsom dit bankkontonummer eller kreditkortnummer. Mollie har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data. Mollie forbeholder sig retten til at bruge dine personlige (anonymiserede) oplysninger til yderligere at forbedre deres tjenester og i denne sammenhæng dele dem med tredjeparter. Alle ovennævnte garantier med hensyn til beskyttelse af dine personlige data gælder også for alle Mollies tjenester, der bruger tredjeparter. Mollie opbevarer ikke dine data længere end de tidsrum, der er tilladt i henhold til de relevante retsgrundlag.

Transport og logistik
DHL

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores ansvar at få din ordre leveret til dig. Til leveringen bruger vi DHL's tjenester. For at sikre en vellykket levering er det vigtigt, at vi deler dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger med DHL. DHL bruger disse oplysninger med det ene formål at gennemføre aftalen om levering. I tilfælde af at DHL hyrer underleverandører, vil de dele disse oplysninger med disse parter.

Formål med databehandling

Generelt formål med databehandling

Vi bruger dine data med det ene formål at levere vores tjenester til dig. Det betyder, at formålet med at behandle disse data står i direkte relation til den opgave, du giver os. Vi bruger ikke disse data til (adresserede) markedsføringsformål. Hvis du deler oplysninger med os, og vi bruger disse oplysninger til - ikke baseret på en anmodning - at kontakte dig på et senere tidspunkt, vil vi først bede om udtrykkeligt samtykke. Dine data deles ikke med tredjeparter med andet formål end at opfylde regnskabsmæssige og administrative forpligtelser. Disse tredjeparter er alle forpligtet til fortrolighed baseret på den aftale, vi har med dem, en ed eller en juridisk forpligtelse.

Automatisk indsamlede data

Oplysninger, der automatisk indsamles af vores websted, behandles udelukkende med det formål at give dig og/eller forbedre vores tjenester yderligere. Disse oplysninger (f.eks. din IP-adresse (anonymiseret), webbrowser og operativsystem) er ikke personlige oplysninger.

Samarbejde om skatte- og kriminalefterforskning

I nogle tilfælde kan vi være forpligtet af regeringen til en lovlig pligt til at dele dine oplysninger med det formål at hjælpe med en retslig eller kriminel efterforskning. I sådanne tilfælde er vi tvunget til at overholde og hjælpe, men vil, baseret på lovlige muligheder, gøre indsigelse.

Opbevaringsperioder

Vi gemmer dine data, så længe du er kunde hos os. Det betyder, at vi vedligeholder og opbevarer din kundeprofil, indtil du giver os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester. En sådan besked fungerer også som en anmodning om at blive glemt. Vi er forpligtet til at opbevare fakturaer med dine (personlige) oplysninger på grund af relevante administrative forpligtelser, og disse oplysninger opbevares sikkert, så længe den relevante periode for disse forpligtelser endnu ikke er udløbet. Personalet har ikke længere adgang til din klientprofil og eventuelle dokumenter, der er lavet på grund af din opgave eller opgave.

Dine rettigheder

Baseret på gældende hollandsk og europæisk lovgivning har du som berørt part visse rettigheder, når det drejer sig om personoplysninger, der behandles af eller på vegne af os. Nedenfor kan du finde en forklaring på disse rettigheder, og hvordan du som berørt part kan påberåbe dig disse rettigheder. For at forhindre misbrug sender vi i princippet kun fakturaer og kopier af dine data til e-mailadresser, som du har oplyst til os. Hvis du ønsker at modtage disse data på en anden e-mailadresse eller f.eks. pr. post, vil vi bede dig om at identificere dig i overensstemmelse hermed. Vi opretholder en administration af afsluttede anmodninger, i tilfælde af en anmodning om at blive glemt opretholder vi en administration af anonymiserede data. Du modtager alle fakturaer og kopier af data i filer, der er struktureret i et maskinlæsbart format baseret på dataklassifikationer, som vi bruger i vores system. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Autoriteit Persoonsgegevens, hvis du har mistanke om, at vi mishandler eller misbruger dine personlige data.

Ret til inspektion

Du har til enhver tid ret til at se de data, vi behandler, som har relation til eller kan henføres til din person. Du kan anmode om en sådan visning til vores kontaktperson med ansvar for privatlivsspørgsmål. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning godkendes, sender vi dig via den e-mailadresse, vi kender, en kopi af alle data med en ekstra oversigt over processorer, der administrerer disse data, samtidig med at vi nævner de kategorier, som vi gemmer disse data under.

Ret til berigtigelse

Du har til enhver tid ret til at få justeret de data, vi behandler, som har relation til eller kan henføres til din person. Du kan anmode om en sådan justering til vores kontaktperson med ansvar for privatlivets fred. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning godkendes, sender vi dig via den e-mailadresse, vi kender, en bekræftelse på, at dataene er blevet justeret.

Ret til begrænsning af behandling

Du har til enhver tid ret til at begrænse de data, vi behandler, som har relation til eller kan henføres til din person. Du kan anmode om en sådan begrænsning til vores kontaktperson med ansvar for privatlivsspørgsmål. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning godkendes, sender vi dig via den e-mailadresse, vi kender, en bekræftelse på, at behandlingen af dine data er begrænset, indtil du vælger at annullere denne begrænsning.

Ret til overdragelse

Du har til enhver tid ret til at anmode om, at de data, vi behandler, og som har relation til eller kan henføres til din person, behandles af en tredjepart efter eget valg. Du kan sende en sådan anmodning til vores kontaktperson med ansvar for privatlivsspørgsmål. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning godkendes, sender vi dig via den e-mailadresse, vi kender, dine (personlige) fakturaer eller kopier af data, som vi eller tredjeparter på vegne af os har behandlet. Det er meget sandsynligt, at vi i et sådant tilfælde ikke længere kan tilbyde vores tjenester til dig, da vi ikke længere kan garantere den tidligere datasikkerhed.

Indsigelsesret og andre rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, der foretages af os eller på vegne af os af tredjeparter. I tilfælde af en sådan indsigelse vil vi straks ophøre med al behandling af dine data, mens din indsigelse undersøges og håndteres. I tilfælde af en berettiget indsigelse returnerer vi alle fakturaer og/eller kopier af personoplysninger, som vi eller tredjeparter på vegne af os har behandlet indtil dette tidspunkt, og ophører med behandlingen derefter. Du har også ret til ikke at være genstand for automatiserede beslutningsprocesser eller profilering. Vi behandler dine data på en sådan måde, at denne ret ikke gælder. Hvis du mener, at denne ret gælder, beder vi dig om at kontakte vores kontaktperson med ansvar for privatlivsspørgsmål.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os til enhver tid ret til at ændre vores privatlivspolitik. Denne side viser dog altid den seneste version af vores privatlivspolitik. Hvis en ny privatlivspolitik har konsekvenser for den måde, hvorpå vi behandler nyligt indsamlede data om din person, vil vi underrette dig om dette via e-mail.

Detaljer om virksomheden

Mestic
Atoomweg 99
3542 AA Utrecht Netherlands
T +31 (0)30 6629500
E info@mestic.nl