• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Solcelleladekontroller PWM MSC-1020

Solcelleladekontroller PWM MSC-1020

Med Mestic PWM Solar-laderegulator MSC-1020 forbinder du dine solpaneler til batteriet. Ved at bruge en laderegulator oplader du batteriet sikkert og forlænger dets levetid. Mestic MSC-1020-laderegulatoren med PWM-teknologi er velegnet til oversvømmede, gel- og forseglede batterier.

PWM-laderegulator solpanel

En laderegulator justerer solpanelets spændingsniveau i forhold til batteriets spænding. Dette giver dig mulighed for at oplade batteriet sikkert og forlænge dets levetid. Denne laderegulator med PWM-teknologi er velegnet til opladning af et oversvømmet, gel- eller forseglet batteri. LCD-displayet gør det nemt at overvåge laderegulatorens driftsstatus og batteriets opladningsniveau. Derudover har laderegulatoren omfattende elektronisk beskyttelse. Dette forhindrer overspænding, dybdeafladning, sulfatering, spændingsspidser og kortslutninger. Det giver dig mulighed for at generere grøn energi på sikker vis! PWM Solar-laderegulatoren MSC-1020 kan håndtere 20 A strøm og kan kombineres med Mestic solcellesæt Blackline MSSB-140 og MSSB-180.

Vigtigste fordele

  • Passer til solcellesæt Blackline MSSB-140 & MSSB-180
  • Egnet til oversvømmede, gel- og forseglede batterier
  • Forlænger batteriets levetid
  • Systemspænding: 12 V / 24 V
  • Strøm: 20 A (opladning)
  • Indgangsspænding: 55 V

Avancerede teknologier

PWM-laderegulatoren MSC-1020 er et omkostningseffektivt valg på grund af sin lavere anskaffelsespris (sammenlignet med en MPPT-ladekontroller). Desuden bruger Mestic PWM-laderegulatoren avanceret teknologi. Du kan f.eks. oplade i tre faser: bulk, boost og float. Den holder batteriet i god stand takket være afsulfatering-funktionen og tager hensyn til batteriets egenskaber og opladningsniveau. Solcelleladeregulatoren har også en funktion, der automatisk kompenserer for batteriets temperatur.

Kort sagt: Mestic PWM Solar-laderegulatoren MSC-1020 forbinder dine solpaneler til batteriet og sikrer, at det oplades sikkert. Laderegulatoren forlænger dermed batteriets levetid.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503510
Dimensioner (hxbxd) 8,5 x 13,7 x 3,2 cm
Certifikat CE
EAN-kode 8712757470044
Farve Hvid
Maksimal effekt 260 W (12 V) / 520 W (24 V)
Maksimal spænding 50 V
Arbejdstemperatur -20°C til +55°C
Vis mere

Vælg din version

Solcelleladekontroller PWM MSC-1020
37,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter