Shop
Solenergi

Solcelleladekontroller PWM MSC-1010

24,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Strøm: 10A
» Indgangsspænding: 55V
» PWM-teknologi
» Perfekt til små systemer
  • 10A charging
  • Ingangsspanning - 55 V

Solcelleladekontroller PWM MSC-1010

Med Mestic solcelleopladningsregulator PWM forbinder du solpanelet med batteriet. Denne ladningsregulator er fantastisk til solcelleanlæg med lille effekt. Opladningsregulatoren tilpasser solpanelets spændingsniveau til batteriets spænding. På denne måde forlænger du batteriets levetid betydeligt.

Omkostningseffektiv ladningsregulator

Den omkostningseffektive PWM-laderegulator har en enkel styring. Via LCD-displayet kan du nemt følge regulatorens driftsstatus og batteriets opladningsniveau. Denne Mestic solcelleopladningsregulator PWM er egnet til opladning af ét batteri. Den renoverer batterier med desulfateringsfunktionen og tager hensyn til batteriernes egenskaber og opladningsniveau. Den sikre Mestic solcelleladeregulator er udstyret med omfattende elektronisk beskyttelse. Det betyder, at de er effektivt beskyttet mod overspændinger, dybdeafladninger, sulfatering, spændingsspidser og kortslutninger. Dette gør det muligt for dig at generere grøn energi sikkert! Mestic solcelleladeregulatoren kan kombineres med Mestic solcellesæt blackline MSSB.

Nøglefunktioner

  • Systemspænding: 12V/24V
  • LCD-display medfølger
  • Indgangsspænding: 55V
  • Strøm: 10A
  • Arbejdstemperatur: -20°C til +55°C
  • Beskytter mod over-, under- og omvendt spænding, kortslutning og overophedning
  • CE-, RoHS- og ISO 9001-certificeret

Avancerede teknikker

PWM-regulatoren er den økonomiske løsning til små systemer, når solcelletemperaturen er moderat til høj, nemlig mellem 45 °C og 75 °C. Mestic PWM-opladningsregulatoren anvender de mest avancerede teknikker, herunder opladning i tre faser: bulk, boost og float. Den er velegnet til forseglede, gel- og våde batterier. Dvs. alle typer bly-syre-batterier med flydende eller gel-elektrolyt. Batteritypen og belastningsudgangen indstilles ubesværet via en drejeknap. Desuden har Mestic solcelleopladningsregulatoren PWM en funktion, der automatisk kompenserer for batteritemperaturen.

Kort sagt forbinder PWM-laderegulatoren solpanel(er) med batteriet og sørger for, at batteriet oplades på sikker vis.

Vis mere Vis mindre
Pris: 24,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503500
Dimensioner 13,7 x 8,5 x 3,2 cm
Certifikat CE
EAN-kode 8712757470037
Garanti 2 år
Farve Hvid
Vis mere Vis mindre

Brug det sammen med: