• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Solarsæt Blackline MSSB-180

Solarsæt Blackline MSSB-180

Producer bæredygtig elektricitet på en enkel måde med Mestic solcellepanel-sæt blackline MSSB-180. PERC-teknologien sikrer et højere energiudbytte. Så alle dine enheder får den nødvendige energi, og du kan nyde mere frihed.

Højt energiudbytte med PERC-teknologi

Med Mestic solcellepanel-sæt blackline MSSB-180 er du mindre afhængig af elnettet på campingpladsen. Takket være PERC-teknologien har solpanelet en fremragende ydeevne. PERC-solceller er af høj kvalitet og leverer mere strøm end standard solceller. Teknologien sikrer en bedre refleksion af sollyset, så mere sollys bliver omdannet til energi. Selv i overskyet vejr resulterer dette i en mærkbar forskel i effektiviteten. Brug din producerede grønne elektricitet til apparater som elkedel, mikroovn eller støvsuger. Med en positiv effekttolerance på +3 % kan du stole på en stabil energiforsyning. Endelig består det sorte solcellemodul af monokrystallinske solceller, der har en ensartet mørk farve og en solid struktur.

Fordele

  • Fremstillet af PERC-solceller af høj kvalitet
  • Positiv effekttolerance på +3 %
  • Monokrystallinske solceller
  • Fungerer ved temperaturer fra -40°C til 85°C
  • CE-, RoHS- og ISO-certificeret
  • Mål: 148,6 x 67 x 4,35 cm (l x b x h)

Modstandsdygtig over for vind, vejr og slid

Mestic solcellepanel-sæt blackline er perfekt til brug i autocamper, campingvogn og båd. Sættet består af et PERC-solpanel, to monteringsbeslag, en taggennemføring med kabeltilslutninger og et PV-kabel. Du kan nemt tilslutte PV-kablet med en diameter på 4 mm og en længde på 500 cm til ladningsregulatoren. Solpanelet overholder desuden ISO- og tekniske kvalitetskrav samt den europæiske lovgivning om sikkerhed, sundhed og miljø. På denne måde ved du, at du får et sikkert solpanel af høj kvalitet. Solpanelet er også vejrbestandigt og slidstærkt, så det holder meget længe.

Nyder du friheden ved at campere? Med et Mestic-solpanel er du mindre afhængig af elnettet på campingpladsen. Det effektive panel med smart PERC-teknologi er den perfekte strømforsyning til miljøvenlige campister.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503270
Dimensioner (hxbxd) 148,6 x 67 x 4,35 cm
Certifikat CE, RoHS en ISO
EAN-kode 8712757470013
Farve Sort
Maksimal effekt 180 W
Maksimal spænding 19,5 V
Maksimal strømstyrke 9,91 A
Arbejdstemperatur -40°C til 85°C
Vis mere

Ofte købt sammen

Solcelleladekontroller PWM MSC-1020
€ 37,95
Solcelleløbsregulator MPPT MSC-3020
€ 77,95
309,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter