Shop
Solenergi

Solarsæt Blackline MSSB-140

229,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Max. effekt: 140W
» Max. strøm: 7,72A
» Dimensioner: 113x67x4,5cm
» Max. spænding: 19,5V
  • Max stroom - 7,72A
  • Volt - 19,5
  • watt - 140

Solarsæt Blackline MSSB-140

Dette praktiske, kompakte sæt solpaneler giver dig mulighed for at generere bæredygtig energi på den nemmest mulige måde. Du skal blot bruge den sammen med din autocamper eller campingvogn, når du er på ferie. Selv når du er off-grid, er du i stand til at generere din egen elektricitet. 

Et køb med høje indtægter  

Denne Mestic Solar Blackline MSSB-sæt solpaneler udfører fremragende, da det gør mest muligt ud af PERC teknologi, som øger sollys refleksioner og konverterer en højere andel af sollys til energi. Mestic Solar-sættet er af høj kvalitet. Takket være en positiv effekttolerance på +3% er du sikker på en ensartet strømforsyning. Med tilføjelsen af det højeffektive solenergimodul vil du nyde et højt energiudbytte. Det vejrbestandige solpanel er korrosionsbestandigt og slidstærkt, hvilket giver det en lang levetid. Dette panel er ikke kun egnet til sommermånederne, når solskin er rigeligt. Det giver også den bedste produktion i de koldere vintermåneder, når solen er lavere på himlen. Endelig er dette sorte solpanel lavet af monokrystallinske siliciumceller, med andre ord består solcellerne af en enkelt krystal. Hvad betyder det for dig? Panelet er ensartet farvet over det hele, hvilket giver sig udslag i højere afkast. 

Vigtigste funktioner:  

  • Mål: 113 x 67 x 4,5 cm (l x b x h)  
  • Arbejder inden for et temperaturområde mellem -40 °C og 85 °C  
  • CE-, RoHS ISO- og IEC-certificerede  
  • Effekttolerance på +3%  
  • Maksimal effekt: 140W  
  • Maksimal spænding: 19.5V 
  • Maksimal strøm: 7.72A 

Nem at installere 

Mestic sol sæt er den perfekte tilføjelse til din autocamper, campingvogn eller båd. Dette lille solpanel er let at installere og optager meget lidt plads. Sættet består af et PERC solpanel, to monteringsbeslag, en dobbelt kabel junction box og et PV-kabel. PV-kablet har en diameter på 4 mm og en længde på 500 cm og er nem at tilslutte kontrolpanelet. Desuden opfylder dette solpanel alle ISO-standarder og tekniske kvalitetskrav og er i overensstemmelse med hele den europæiske arbejdsmiljølovgivning. Du kan være sikker på, at du har købt et sikkert solpanel af høj kvalitet.

Få mest muligt ud af den frihed, som camping giver dig. Brug dette lille solpanel til at generere din egen grønne strøm. Dette effektive panel med sin smarte PERC-teknologi er den perfekte strømforsyning til den miljøbevidste camper. 

Vis mere Vis mindre
Pris: 229,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503260
Dimensioner 113 x 67 x 4,5 cm 
Certifikat CE
EAN-kode 8712757470006
Garanti 2 år
Farve Sort
Vis mere Vis mindre

Vælg en passende laderegulator