• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

Solcelleladekontroller PWM MSC-1010

Solcelleladekontroller PWM MSC-1010

Med Mestic PWM Solar laderegulator MSC-1010 tilslutter du dit solpanel til batteriet. Ved at bruge en laderegulator oplader du batteriet sikkert og forlænger dets levetid. Mestic MSC-1010-laderegulatoren med PWM-teknologi er fantastisk til solcelleanlæg med lavt wattforbrug.

PWM-laderegulator solpanel

En laderegulator justerer solpanelets spændingsniveau i forhold til batteriets spænding. Dette giver dig mulighed for at oplade batteriet sikkert og forlænge dets levetid. Denne laderegulator med PWM-teknologi er velegnet til opladning af et oversvømmet, gel- eller forseglet batteri. LCD-displayet gør det nemt at overvåge laderegulatorens driftsstatus og batteriets opladningsniveau. Derudover har laderegulatoren omfattende elektronisk beskyttelse. Dette forhindrer overspænding, dybdeafladning, sulfatering, spændingsspidser og kortslutninger. Det giver dig mulighed for at generere grøn energi på sikker vis! PWM Solar-laderegulatoren MSC-1010 kan håndtere en strømstyrke på 10 A og kan kombineres med Mestic solcellesæt Blackline MSSB-80 og MSSB-100.

Vigtigste fordele

  • Passer til solcellesæt Blackline MSSB-80 & MSSB-100
  • Egnet til oversvømmede, gel- og forseglede batterier
  • Forlænger batteriets levetid
  • Systemspænding: 12 V / 24 V
  • Strøm: 10 A (opladning)
  • Indgangsspænding: 55 V

Avancerede teknologier

Den prisbillige PWM-controller MSC-1010 er velegnet til mindre solpaneler, som genererer mindre end 100 Wp under ideelle forhold. Det skyldes, at det lavere udbytte er proportionalt med den lavere købspris (sammenlignet med en MPPT-laderegulatoren). Mestic PWM-laderegulatoren anvender avanceret teknologi. Du kan f.eks. oplade i tre faser: bulk, boost og float. Den holder batteriet i god stand takket være afsulfatering-funktionen og tager hensyn til batteriets egenskaber og opladningsniveau. Solcelleladeregulatoren har også en funktion, der automatisk kompenserer for batteriets temperatur.

Kort sagt: Mestic PWM Solar laderegulator MSC-1010 forbinder dit solpanel til batteriet og sørger for, at det bliver opladet på sikker vis. Laderegulatoren forlænger dermed batteriets levetid.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503500
Tilslutningsspænding 12 V / 24 V
Dimensioner (hxbxd) 8,5 x 13,7 x 3,2 cm
Certifikat CE
Vis LED-display
EAN-kode 8712757470037
Maksimal effekt 130 W (12 V) / 260 W (24 V)
Maksimal spænding 50 V
Strøm 10 A
Arbejdstemperatur -20°C til +55°C
Vis mere

Vælg din version

Solcelleladekontroller PWM MSC-1010
26,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter