• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster

AGM batteri MAB-85

  • AGM batteri MAB-85
NEW

AGM batteri MAB-85

Er du på udkig efter et multifunktionsbatteri til opladning af dine elektriske apparater eller til brug som et on-boarding batteri? Så er Mestics AGM-batteri MAB-85 et godt valg. AGM-batterier er særligt velegnede til anvendelser, hvor der kræves en høj afladningsstrøm.

AGM-batteri til din campingvogn

Mestic tilbyder traditionelle AGM-batterier med forskellige kapaciteter. AGM-batteriet (Absorption Glass Mat) er et vedligeholdelsesfrit batteri og er ideelt som et indbygget batteri i din autocamper eller campingvogn. Dette vedligeholdelsesfrie batteri skal derfor aldrig fyldes op! Det skal dog oplades med en oplader, der er egnet til denne type batteri. En stor fordel ved et vedligeholdelsesfrit batteri af høj kvalitet er, at man er garanteret en lang levetid. Bruger du ikke batteriet i en længere periode? Så anbefaler vi, at du oplader det hver tredje måned for at nyde godt af batteriets fulde levetid. Et forseglet batteri har andre fordele. Der er minimal gasdannelse, så eksplosioner er stort set umulige, batteripladerne er beskyttet mod vibrationer og stød, og der frigives ikke batterisyre i tilfælde af skader eller vælter.

Fordele

  • Kapacitet: 85 Ah
  • Nominel spænding: 12 V
  • Vægt: 26,3 kg
  • Mål: 26 x 16,6 x 21,5 cm
  • 2400 livscyklusser ved regelmæssig brug
  • 2 års garanti

Op til 80% udledning

Mestic AGM-batteri MAB-85 er meget velegnet, hvis du ønsker at forbruge strøm over en længere periode. Du kan dække et konstant energibehov i lang tid. MAB-85 har en kapacitet på 85 Ah. Det har en levetid på 2400 cyklusser ved regelmæssig brug og 30% afladning. Batterierne kan aflades op til 80%. Hvis det sker en gang imellem, har det næsten ingen indflydelse på batteriernes levetid.

Så leder du efter et batteri, der holder længe og er meget velegnet, hvis du vil bruge strøm i længere perioder? Så er Mestic AGM-batteriet MAB-85 perfekt til dig! Dette vedligeholdelsesfrie batteri behøver aldrig at blive genopfyldt, det er nok at oplade batteriet.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1518650
Tilslutningsspænding 12 V
Dimensioner (lxbxh) 26 x 16,6 x 21,5cm
Batteriteknologi AGM
Kapacitet 85 Ah
EAN-kode 8712757484362
Vægt 26,3 kg
Vis mere

Vælg din version

AGM batteri MAB-85
249,-
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter