Shop
Airconditionere

Rooftop Airconditioner RTA-2500

1.295,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: 2500W
» Til campingvogne op til 8 m
» Monteringstype: fast
» Justerbar til 16 - 30°C
 • BTU - 8500
 • decibel - 54
 • gewicht 42,5 kg
 • Nachtmodus
 • Speeds - 4

Rooftop Airconditioner RTA-2500

Uanset hvor end du er, kan du nu nyde et behageligt klima i dit køretøj takket være Mestic Rooftop Airconditioner. Med denne aircondition vil din autocamper eller campingvogn få den perfekte temperatur på ingen tid. Ikke alene er denne aircondition i stand til at køle ned dit køretøj, det kan også fungere som et varmeapparat samt en affugter!

 

Altid en behagelig indendørs temperatur

Mestic Rooftop Airconditioner giver hvert eneste køretøj en fremragende aircondition. Denne kraftfulde aircondition indstiller hurtigt den rigtige temperatur i dit køretøj, så du kan nyde din ferie fuldt ud. Temperaturindstillingerne varierer fra 16 °C til 30 °C, så du kan gøre det så varmt eller så koldt, som du vil have det, inde i dit køretøj. Mestic Rooftop Airconditioner er kompakt i størrelse (101,8 x 65 x 25,9 cm) der giver plads til et solpanel eller tagboks på toppen af dit køretøj. Der er heller ingen grund til at bekymre sig om støjinterferens fra airconditioneren. Takket være den seneste teknologiske udvikling er denne aircondition meget stille. Den leveres med en ventilator, så du har alt hvad du behøver for at nyde et klima, der passer perfekt til dig.

 

Fordele

 • Hurtigt og effektivt kølesystem
 • Kan justeres mellem 16 °C - 30 °C
 • Installationsstørrelse kræves: 40 x 40 cm
 • Størrelse: 101,8 x 65 x 25,9 cm (l x w x h)
 • Vægt: 42,5kg
 • Inkluderer luftdistributør

 

Komfortabel og nem at bruge

Mestic Rooftop Airconditioner er en brugervenlig aircondition. Du vil nyde dens fordele i mange år fremover. Takket være fjernbetjeningen (medfølger) er det meget nemt at betjene. Drej airconditioneren op eller ned i trin af en grad for at nå den perfekte indendørs temperatur.  Desuden leveres denne aircondition med en blød startfunktion, så du kan bruge det uden problemer, selv på campingpladser med lav strømforsyning! Det fordeler luftstrømmen jævnt mellem for- og bagenden af dit køretøj. Denne airconditioner er også udstyret med dæmpbar LED-belysning, der fortsætter med at fungere, selv når du ikke bruger køle- eller varmefunktionen. Så Mestic Rooftop Airconditioner giver dig den ultimative komfort og bekvemmelighed.

Mestic Rooftop Airconditioner sikrer, at klimaet i din autocamper eller campingvogn altid er i overensstemmelse med dine behov. Det er altid så nemt at skrue op eller ned. Med dette Rooftop Airconditioner i dit køretøj kan du se frem til en god ferie!

Vis mere Vis mindre
Pris: 1.295,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1517900
Tilslutningsspænding 230V AC
Antal ventilationsniveauer 4
Dimensioner 101,8 x 65 x 25,9 cm
Bredde indendørs enhed 61 cm
Bredde udendørs enhed 65 cm
Vis mere Vis mindre

Skab det ideelle klima