Shop
Solenergi

Solcelleløbsregulator MPPT MSC-3020

69,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Strøm: 20A
» Indgangsspænding: 75V
» MPPT- teknologi
» Meget effektiv
  • 20A charging
  • ingangsspanning 75v

Solcelleløbsregulator MPPT MSC-3020

Med Mestic solcelleopladningsregulator MPPT forhindrer du over- og underopladning af solpanelet til batteriet. Dette sikrer en betydeligt længere batterilevetid. Den avancerede solcelleoplader anvender MPPT-teknologi. Denne teknologi gør det muligt for den at udnytte den energi, der kommer fra solpanelet, så effektivt som muligt.

Avanceret opladningsregulator

Ved hjælp af MPPT-teknologi følger Mestic-solopladeregulatoren automatisk det maksimale effektpunkt. Dette sikrer, at den altid får den maksimale effekt fra dit solpanel. Derudover tager ladningsregulatoren højde for batteriets opladning. MPPT-regulatoren er specielt designet til optimal understøttelse af et solpanel på op til 20 A. Den afkobler spændingen fra batteriet og solpanelet, så du uden problemer kan tilslutte et 12 V- eller 24 V-batteri til et eller flere solpaneler med en højere spænding. Til aflæsning af enheden er Mestic solcelleopladningsregulatoren udstyret med en LCD-skærm. Den stabile drift ved temperaturer fra -20 °C til +55 °C og temperatursensoren betyder, at du kan bruge denne ladningsregulator hele året rundt.

Vigtigste egenskaber

  • Systemspænding: 12V/24V
  • Inklusive LCD-skærm
  • Indgangsspænding: 75V
  • Strøm: 20A
  • Arbejdstemperatur: -20°C til +55°C
  • Beskytter mod over-, under- og omvendt spænding, kortslutning og overophedning
  • CE-, RoHS- og ISO 9001-certificeret

Meget effektiv

Mestic solcelleopladningsregulatoren er økonomisk i strømforbrug og har en fuld beskyttelsesmekanisme. På grund af den særlige kontrolalgoritme med MPPT-teknologi (Maximum Power Point Tracking) er ladningsregulatoren utrolig hurtig til at bestemme effektniveauet. Dette sikrer maksimal effektivitet. Som følge heraf leverer Mestic solcelleopladningsregulatoren generelt op til 30 % mere effekt end en konventionel regulator. Selv på en overskyet dag sikrer den en høj effektivitet. Desuden er opladningsudgangen beskyttet mod lav spænding, hvilket betyder, at du kan nyde grøn strøm uden bekymringer.

Den avancerede Mestic solcelleopladningsregulator MPPT kan bedre udnytte energiudbyttet fra lidt større systemer end en standardmodel. På denne måde udnytter du din selvproducerede energi maksimalt.

Vis mere Vis mindre
Pris: 69,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503530
Dimensioner 17,5 x 14 x 4,1 cm
Certifikat CE
EAN-kode 8712757470068
Garanti 2 år
Farve Hvid
Vis mere Vis mindre

Brug det sammen med: