Shop
Airconditionere

Split Unit Airconditioner SPA-3000

599,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: 895W
» Til rum på op til 25m3
» Monteringstype: fleksibel
» Justerbar til 16 - 30°C
 • BTU - 3050
 • decibel - 53
 • gewicht 22,5 kg
 • Nachtmodus
 • Speeds - 3

Split Unit Airconditioner SPA-3000

Leder du efter et split unit klimaanlæg, der kan køle, ventilere og affugte din campingvogn eller autocamper? Så er Mestic split unit klimaanlægget SPA-3000 med en effekt på 895 W måske lige noget for dig. Det er nemt at montere takket være de trinløst justerbare beslag.

System til nem fastgørelse

Hold din campingvogn eller autocamper dejligt kølig med Mestic split unit klimaanlægget SPA-3000. Det innovative split unit klimaanlæg består af to dele, der er forbundet med fleksible rør gennem vinduet. Disse rør er så tynde, at vinduet kun behøver at stå lidt på klem. Kondensatoren er placeret på ydersiden af køretøjet, og fordamperen på indersiden. Du hænger blot split unit klimaanlægget op i vinduesåbningen med et særligt beslag. Dette beslag er trinløst justerbart, hvilket gør det velegnet til næsten alle campingvogne og autocampere. Den udendørs enhed på dette campingvognsklimaanlæg har isoleringsklasse IPX4. Det betyder, at du trygt kan lade enheden hænge udenfor under en regnbyge. Har du ikke brug for klimaanlægget i et stykke tid? Så kan du også nemt fjerne det.

Vigtigste fordele

 • Køler, ventilerer og affugter
 • Meget enkel, universel fastgørelse
 • Kølekapacitet: 895 W (3050 BTU)
 • Justerbar temperatur: 16 °C til 30 °C
 • Inklusive nattilstand
 • Støjniveau: 53 dB

Split unit klimaanlæg med nattilstand

Mestic split unit klimaanlægget SPA-3000 er kompakt, så det fylder ikke så meget. Men det er bestemt ikke at forklejne med hensyn til køleeffekten! Klimaanlægget har en kølekapacitet på 895 W og kan justeres fra 16 °C til 30 °C. Det gør det muligt at holde køretøjer med en længde på op til 5 m lange vidunderligt kølige. Alligevel er det nominelle strømforbrug for split unit klimaanlægget kun 405 W. Perfekt til campingferien på campingpladser med lavt strømforbrug. Klimaanlægget har tre ventilationstilstande og et støjniveau på 53 dB. Skifter du til nattilstand om natten? Så slukkes lyset på apparatet, og det skifter til den laveste ventilationsindstilling. Nyd din søvn uforstyrret ved en behagelig temperatur.

En afkølet campingvogn eller autocamper på ferien. Hvem ville ikke ønske det? Vælg Mestic split unit klimaanlægget SPA-3000. Kan justeres fra 16 °C til 30 °C og er egnet til køretøjer på op til 5 m længde.

Vis mere Vis mindre
Pris: 599,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503030
Tilslutningsspænding 230V AC
Antal ventilationsniveauer 3
Dimensioner 45 x 31 x 20 cm
Bredde indendørs enhed 37 cm
Bredde udendørs enhed 31 cm
Vis mere Vis mindre

Skab det ideelle klima