Shop
Airconditionere

Split Unit Airconditioner SPA-3000

649,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: 760W
» Til rum på op til 25m3
» Monteringstype: fleksibel
» Justerbar til 16 - 30°C
  • BTU - 3050
  • decibel - 53
  • gewicht 22,5 kg
  • Nachtmodus
  • Speeds - 3

Split Unit Airconditioner SPA-3000

Mestic Split Unit airconditioner handler om komfort. Installation af denne enhed er lettere end nogensinde før. Med andre ord, hvis og når du skifter vogn, kan du bare tage dit airconditioner med dig! Takket være dette kompakte airconditioner forbliver klimaet inde i dit køretøj behageligt køligt selv på en varm dag.

 

Innovativ installationsmetode

Hold dit vogn behageligt køligt på alle tidspunkter takket være Mestic Split Unit Aircondition. innovative aircondition er bestående af to dele, der er forbundet via vinduet. kondensatoren placeres på ydersiden af køretøjet og fordamperen placeres på indersiden. Du bruger en speciallavet skinne til at montere Split Unit Airconditioneren til vinduet. Du kan justere denne skinne i en kontinuerlig skala, hvilket gør den velegnet til mange forskellige campingvognstyper. Hvad mere er, du kan åbne og lukke vinduet som du normalt ville! Installation af denne aircondition er meget nemt. Du kan simpelthen gøre det selv. Systemet er ikke monteret permanent, hvilket betyder, at Split Unit Airconditioner let kan fjernes til brug et andet sted.

 

Vigtigste fordele

  • Enkel, universel installationsmetode
  • 760 W kølekraft
  • Arbejder som affugter
  • Indeholder søvnindstilling 3 forskellige ventilationsindstillinger
  • Lavt støjniveau på 53 dB

 

Behageligt køligt til enhver tid

Den kompakte størrelse af Mestic Split Unit Airconditioner betyder, at det fylder meget lidt i dit køretøj. Dog med hensyn til kølekraften er er SPA-3000 blandt de bedste! Denne aircondition har en køleeffekt på 760 W, hvilket betyder, at den er i stand til at opretholde envidunderlig kølig temperatur i rum på op til 25m3. Ikke desto mindre bruger Mestic Split Unit Aircondition kun 400 W (i gennemsnit). Dette gør det til den perfekte enhed til alle dine campingture, da du kan bruge det stort set overalt!  Airconditioneren har tre forskellige ventilationsindstillinger og producerer meget lidt støj. I løbet af natten kan det skiftes over til 'søvn' funktionen. Det betyder, at Airconditioneren er meget stille, uden at der vises lys, så du kan nyde en uafbrudt nattesøvn ved behagelige temperaturer.

Takket være Mestic Split Unit Airconditioner er klimaet i din campingvogn altid behageligt køligt. Perfekt efter en dag tilbragt i solen!

Vis mere Vis mindre
Pris: 649,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503030
Tilslutningsspænding 230V AC
Antal ventilationsniveauer 3
Dimensioner 45 x 31 x 20 cm
Bredde indendørs enhed 37 cm
Bredde udendørs enhed 31 cm
Vis mere Vis mindre

Skab det ideelle klima