• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Kogeplade MKT-200 hvid

Kogeplade MKT-200 hvid

Mestic-kogepladen MKT-200 hvid kan bruges som en kogeplade på campingpladsen eller i hjemmet. 2-brænder kogepladen gør det nemt at sætte et måltid på bordet. Drej knappen til den anbefalede position for at opnå den ønskede temperatur.

Elektrisk kogeplade med 2 brænder

Leder du efter en fritstående camping kogeplade? Mestic-kogepladen MKT-200 hvid er perfekt til dette formål. Det fritstående 2-brænder kogeplade har plads nok til større gryder. Du kan nemt tilberede retter med enkelt eller dobbelt gryde til et stort antal personer. Desuden er det nemt at tilslutte kogepladen til en stikkontakt. Effekten på 2500 W er fordelt på to brændere: en mindre 1000 W-brænder og en større 1500 W-brænder. Du kan styre disse separat ved at dreje knappen til den markerede anbefalede position. Brug brugsanvisningen som reference.

Fordele

  • Kontrolelement med forskellige indstillinger
  • Varmebestandigt kabinet
  • Beskyttelse mod overophedning
  • Indikatorlys
  • Skridsikre fødder
  • Strømforbrug: 2500 W

Varmebestandigt hvid kabinet

Mestic-kogepladen MKT-200 hvid måler 46,5 x 27 x 7,5 cm. Du kan nemt tage den med dig på ferie. Den røde indikatorlampe viser, når kogepladen er tændt. Brug termostatens drejeknap til at vælge den ønskede indstilling for at opnå den rette temperatur. Desuden er kogepladen udstyret med skridsikre fødder, der holder apparatet på plads. Det gør den sikker at bruge. Derudover er kogepladen udstyret med overophedningsbeskyttelse og et varmebestandigt kabinet.

Madlavning har aldrig været nemmere end med Mestic-kogepladen MKT-200 hvid. De to brændere kan betjenes separat. Det giver dig mulighed for at tilberede flere ting på en gang, uanset om du er på campingpladsen eller bare hjemme.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1503120
Tilslutningsspænding 220-240V
Antal brændere 2
Dimensioner 46,5 x 27 x 7,5 cm
Skridsikker Ja
Garanti 2 år
Vægt 3,7 kg
Varmebestandigt hus Ja
Indikatorlys Ja
Justerbar termostat Ja
Farve Hvid
Tilberedningsflade 15 cm
Strøm L 1000 W / R 1500 W
Vis mere

Vælg din version

Kogeplade MKT-200 hvid
37,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter