Shop
Kølebokse

Køleboks kompressor MCCHD-45 AC/DC

549,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: -18 op til +10°C
» Justerbar temperatur
» Velegnet til 3-4 pers.
» Robust konstruktion
 • cooling - 18/+10
 • fles - 1,5 L
 • gewicht - 17,2 kg
 • Liter - 43 L
 • Volt 12-24 DC

Køleboks kompressor MCCHD-45 AC/DC

Mestic køleboks kompressor er ideel til en campingtur, på vejen, og når du er ude på en dagstur. Med denne kraftfulde camping cool box, er du klar til at stå over for enhver form for udendørs eventyr. Du kan nemt tage det med dig til Europas mange smukke steder eller blot bruge det, når du er vært for en grill i haven.

Camping køleboks drevet af elektricitet

Mestic køleboks er perfekt, når du er på vej. I bilen skal du forbinde den til 12V og nyde en bekymringsfri tur til Sydfrankrig for eksempel. Når du har nået din destination, skal du blot tilslutte den kølige boks. Brug adapteren (separat tilgængelig) til en 230V-sokkel. Mestic Compressor cool box er ideel til campingture og andre sjove udflugter. Takket være det kraftfulde kompressorkølesystem har det et køleområde på +10° til -18° Det betyder, at køleboksens temperatur er uafhængig af omgivelsestemperaturen. Derfor er det velegnet til brug hjemme og i lande med varme somre, såsom Spanien og Italien. Du kan også nemt justere køleboksen til den ønskede temperatur. Efter en eventyrlig dag vil du altid have en lækker kold drink inden for rækkevidde.

Vigtigste fordele

 • Kuldegysninger fra +10°til -18°
 • Digitalt display, der gør det nemt at indstille temperaturen
 • Kan tilsluttes 12V og til 230V med den valgfrie adapter
 • Robust konstruktion med slagfaste kanter
 • Velegnet til 1,5 L flasker
 • Stærke metalhængsler til at modstå ekstreme omstændigheder
 • Kapacitet: 43 liter

Den ideelle køleboks til friluftslivet

Denne kompressor køleboks fra Mestic har et slankt og robust design. Det er den perfekte køleboks til brug på en campingplads. Takket være sin høj kvalitet, tunge hus køleboksen kan tage en battering. Derudover har denne robuste køleboks stærke metalhængsler, hvilket betyder, at den kan håndtere selv de mest ekstreme omstændigheder. Det har også ergonomisk designede håndtag, der springer automatisk tilbage, hvilket gør det bekvemt til transport. Denne køleboks har en behagelig 43-liters kapacitet - perfekt til køledrikke og frysende is. Du kan nemt justere temperaturen ved hjælp af den digitale skærm. Køleboksen har også en smart vandafløbsfunktion i bunden, så du kan rengøre den hurtigt og nemt. Den bedste bit: med kompressoren cool box fra Mestic har du mere tid til at udforske!

For at opsummere det hele: Med kompressorens køleboks fra Mestic kan du nyde en stressfri ferie med din bil eller campingvogn. Denne kraftfulde køleboks har et bredt kølesortiment og vil holde din mad og drikke dejlig og kølig selv på en varm sommerdag i Sydeuropa.

Vis mere Vis mindre
Pris: 549,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503580
Tilslutningsspænding 12/24 V
Dimensioner 64,5 x 42,5 x 44,0 cm
Vis Digitalt display
EAN-kode 8712757470143
Eco-tilstand Ja
Vis mere Vis mindre

Gør det komplet