Shop
Kølebokse

Køleboks kompressor MCCA-42 AC/DC

699,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Kølekapacitet: -18 op til +10°C
» Kapacitet: 12 2L-flasker
» Velegnet til 3-4 pers.
» Robust konstruktion
 • cooling - 18/+10
 • fles - 2,0 L
 • gewicht 15,7
 • Liter - 42 L
 • Volt 12-24 DC

Køleboks kompressor MCCA-42 AC/DC

Er du ivrig efter at rejse fuldt forberedt, så du kan få en bekymringsfri ferie? Med Mestic's multifunktionelle kompressor køleboks kan du nyde komfort i hjemmet! Derudover er denne praktiske køleboks nem at transportere og ideel til en eventyrlig tur tættere på hjemmet.

Multifunktionel køleboks med fryserfunktion

Denne robuste 3-i-1 kompressor køleboks lavet af Mestic tilbyder en række funktioner. Den samler funktionaliteten af en traditionel, passiv køleboks med fordelene ved en kompressorkølkasse. Kølekapacitet på denne kraftfulde køleboks strækker sig fra +10° til -18°Det gør denne køleboks yderst velegnet til sommertemperaturer. Det er meget nemt at indstille denne køleboks til den ønskede temperatur. Hvad er resultatet? Takket være denne køleboks mangler du aldrig friske og dejlige snacks, når du er på din yndlingscampingplads eller bare på en vandretur. Når du er ude på dine rejser, tag Mestic køleboks med dig. Du kan nemt tilslutte den på 12V i dit eget køretøj. Hvis du har brug for en 230V-forbindelse, skal du blot bruge adapteren, som du kan købe som separat tilbehør. Du vil også finde det meget nemt at skifte temperaturen til 'frysning'. En ekstra fordel er, at køleboksen er i stand til at fungere uafhængigt i ganske lang tid uden en elektrisk strøm. Du skal blot fylde det op med is, og de isolerede vægge vil holde indholdet køligt i lang, lang tid. Dette giver dig betydeligt mere frihed med hensyn til de steder, du gerne vil besøge.

Vigtigste fordele

 • Køler ned fra +10° til -18°
 • Digitalt display, der gør det nemt at indstille temperaturen
 • Kan tilsluttes 12V med valgfri adapter til 230V
 • Robust bygge til at klare ekstreme omstændigheder
 • Velegnet til 2-liters flasker
 • 3-i-1 køleboks: køling, frysning og passiv køling
 • Praktisk kopholder
 • Indhold: 42 liter

Ideel rejse køleboks

Denne køleboks har en 42-liters kapacitet og er udstyret med en praktisk kopholder. Denne køleboks har også en smart dræning facilitet placeret lige i bunden af kassen. Dette gør køleboksen nem at rengøre. Med andre ord giver det dig mere tid til at nyde din ferie uden at bekymre dig om mindre detaljer. Desuden kan du tage denne køleboks med dig, hvis du vil campere i naturen uden adgang til elektricitet. Bare tilføj køleelementer eller isterninger for at skabe en 'passiv' køleboks. Denne køleboks nyder godt af optimal isolering, hvilket betyder, at den forbliver kold i endnu længere tid, end du havde forventet. Nyd din frihed, altid og overalt.


Så uanset om du bruger køleboksen i dit telt, i din campingvogn eller omgivet af naturen, er én ting sikkert. Du kan regne med en ubekymret ferie med denne multifunktionelle Mestic kompressor køleboks. Nyd al den frihed, du ønsker, og tag en velfortjent kølig drink efter en varm eventyrfyldt dag.

Vis mere Vis mindre
Pris: 699,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503600
Tilslutningsspænding 12 V, 24 V
Dimensioner 44,5 x 41,5 x 72 cm
EAN-kode 8712757470167
Garanti 2 år
Vægt 19,4 kg
Vis mere Vis mindre

Gør det komplet