Shop
Ovne

Konvektionsovn MHO-120

109,95

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» Grillrist og bageplade
» Justerbar temperatur til 230°C
» Top- og bundvarme, varmluftfunktion
  • gewicht - 6,5 kg
  • Liter - 18 L
  • Volt 220-240
  • watt - 800

Konvektionsovn MHO-120

Nyd friske sandwiches, pizzaer og velsmagende ovnretter, mens du er på ferie. Du kan nemt tilberede dem i denne campingovn fra Mestic. Denne kompakte ovn fungerer på et lavt wattforbrug, hvilket gør den perfekt til rejser. Nyd hjemmets komfort, mens du slapper af på campingpladsen!

Kompakt varmluftovn med høj ydeevne

Denne ovn fra Mestic er ideel til at rejse med. Med sine kompakte dimensioner passer den perfekt ind i din autocamper eller campingvogn. Med drejeknappen kan du selv indstille temperaturen med en maksimal temperatur på 230 °C. Den varmer hurtigt op, så du kan tilberede de lækreste måltider og lækkerier på ingen tid. Denne campingovn er også udstyret med en praktisk timerfunktion.

Nøglefunktioner

  • låge isoleret termoruder
  • Justerbar temperatur (med et maksimum på 230 °C)
  • Justerbar timer med signal
  • Aftagelig krummebakke

Ideel ovn til brug på campingpladsen

De fleste campingpladser tillader, at du kan trække elektricitet fra din campingplads. Antallet af ampere er dog ofte begrænset. Det er derfor vigtigt at bruge udstyr med lavt wattforbrug. Denne varmluftovn fra Mestic har en effekt på kun 800 watt. Denne lave effekt gør den helt velegnet til brug på campingpladsen. Du kan være sikker på, at det elektriske kredsløb ikke bliver overbelastet, mens du tilbereder dit måltid. Ovnen er udstyret med overophedningsbeskyttelse, hvilket gør den ekstra sikker at bruge. Derudover leveres varmluftsovnen med en aftagelig krummebakke, som holder ovnen og dit køretøj rent. Du kan blot smide krummerne i skraldespanden.

Med denne kompakte varmluftsovn kan du tilberede alt lige fra sandwiches og lækkerier til hele måltider. Takket være den lave effekt og den kompakte størrelse er den ideel til brug på campingpladsen. Nyd komforten, som du er vant til derhjemme, mens du er på ferie!

Vis mere Vis mindre
Pris: 109,95 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503170
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner 43 x 34,5 x 28,5 cm
EAN-kode 8712757468294
Garanti 2 år
Vægt 6,5 kg
Vis mere Vis mindre

Giv et komplet måltid