Shop
Kogeapparater

Komfueren MKT-120

21,-

Ikke tilgængelig

Vi leverer i øjeblikket kun i Holland og Belgien. Vi vil gerne henvise til de danske Mestic forhandlere.
» En pitovn
» Justerbar termostat
» Effekt: 750W
» Overophedningsbeskyttelse
  • Bakplaat grootte - 15 cm
  • Gewicht - 1,3 kg
  • Volt 220-240
  • watt - 750

Komfueren MKT-120

Med Mestic kan du nyde hjemmets bekvemmeligheder på campingpladsen. Det har aldrig været nemmere at lave mad i autocamperen eller campingvognen: Med dette komfur med én brænder kan du hurtigt og nemt tilberede et lækkert måltid. På den måde kan du spise lige så kulinarisk på ferien, som du er vant til derhjemme!

 

God fornøjelse med dit måltid!

Mestic-komfueren MKT-120 er en praktisk ekstra brænder til hjemmet eller på campingpladsen. Kogepladen er særligt velegnet til større gryder, fordi den er fritstående. De vil have al den nødvendige plads! Du kan nemt tilberede et one-pot-måltid på dette komfur. Hvis du allerede har et komfur i campingvognen eller campingvognen, er det nyttigt at have komfuret for at kunne lave mad lidt mere rummeligt. Hvad gør komfuret så nyttigt på campingpladsen? Den kører på et utroligt lavt wattforbrug! Denne campingkoger bruger kun 750W. Så selv hvis du har et begrænset antal ampere til rådighed, kan du stadig bruge dit komfur.

 

Nøglefunktioner

  • Justerbar termostat
  • Varmebestandigt hus i rustfrit stål
  • Beskyttelse mod overophedning
  • Indikatorlys
  • Skridsikre fødder

 

Brugervenligt komfur til rejsen

Med sine mål på 23,4 x 20,7 x 6,6 cm (LxBxH) har Mestic-kogeren MKT-120 en kompakt størrelse. Du kan nemt tage den med dig på ferien. Kogepladen har en rød indikatorlampe, der viser, at apparatet er tændt, og med drejeknappen kan du nemt indstille temperaturen på termostaten. Kogepladen er meget sikker at bruge. Den har skridsikre fødder, som holder komfuret på plads. Desuden er den udstyret med varmebestandigt hus og overophedningsbeskyttelse. Dette giver dig mulighed for at tilberede et lækkert måltid uden besvær. Hvad har du planer om at spise i aften?

Med Mestic får du glæde af madlavningsudstyr af høj kvalitet. Kogerne har et lavt wattforbrug, hvilket gør dem perfekte til din campingferie. Du vil få en ferie fuld af komfort og bekvemmelighed!

Vis mere Vis mindre
Pris: 21,00 Inkl. moms

Specifikationer

Artikel nummer 1503110
Tilslutningsspænding 220-240 V
Antal brændere 1
Dimensioner 23,4 x 20,7 x 6,6 cm
Skridsikker Ja
EAN-kode 8712757466207
Vis mere Vis mindre

Giv et komplet måltid