• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Varmlufts friture MA-100

Varmlufts friture MA-100

At nyde en snack eller pomfritter på campingpladsen i ny og næ burde være okay, ikke sandt? Med Mestic varmluft frituren MA-100 kan du endda gøre det på en ansvarlig måde. Den fedtfrie friture har næsten ikke brug for olie. Varmlufttilberedning betyder, at din mad indeholder meget mindre mættet fedt. Så det er meget sundere!

Mini varmluft friture til camping

Den kompakte Mestic varmluft friture MA-100 giver dig mulighed for at stege eller tilberede måltider på en fedtfri måde. Så du kan nyde sundere pomfritter, snacks og grøntsager. Den lille friture bliver forvarmet på ingen tid. Fyld den aftagelige grillpande med mad, skub den ind i den forvarmede varmluft friture, vælg den ønskede temperatur (op til 200 °C) og indstil timeren. Varmlufttilberedning sikrer et sprødt bid. Frituren har en kapacitet på 1,5 L, hvilket giver dig mulighed for at tilberede ca. to portioner ad gangen. Derudover har mini varmluft frituren et analogt kontrolpanel og en indikatorlampe, der viser, om frituregryden har nået den indstillede temperatur.

Fordele

  • Velegnet til 1-2 personer
  • Strømforbrug: 900 W
  • Kan indstilles op til 200 °C
  • Timerfunktion op til 30 min.
  • Beskyttelse mod overophedning
  • Mål: 28 x 23 x 31 cm

Lavt strømforbrug og kompakt størrelse

Du kan nemt tage den kompakte varmluft friture MA-100 med dig på campingferien. Camping frituren vejer kun 2,7 kg og måler 28 x 23 x 31 cm. Du kan altid kunne finde en plads til den i din campingvogn. Med en effekt på 900 W kan mini varmluftf rituren bruges på enhver campingplads. Camping frituren er også udstyret med overophedningsbeskyttelse, hvilket gør den ekstra sikker at bruge. Takket være den aftagelige grillpande er frituren nem at rengøre. En stor fordel ved en varmluft friture i forhold til en traditionel friture er, at du har mindre problemer med bagelugt. Å du behøver ikke at forvise denne varme varmlufty friture udenfor.

Vil du nyde fedtfrie pomfritter eller kyllingelår på campingpladsen? Det er alt sammen muligt med en varmluft friture! Indstil den ønskede temperatur og tid, og den kompakte varmluft friture tilbereder op til to portioner ad gangen.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1507780
Tilslutningsspænding 220-240 V
Dimensioner 28 x 23 x 31 cm
EAN-kode 8712757456260
Vægt 2,7 kg
Indhold 1,5 L
Justerbar temperatur 200 °C
Farve Sort
Materiale Syntetisk
Timer 30 min.
Strøm 900 W
Vis mere

Vælg din version

Varmlufts friture MA-100
89,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter