• Over 500 salgssteder
  • Til friluftsfolk & campingentusiaster
  • 2 års Mestic garanti

Termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops

Termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops

Findes der en bedre måde at starte dagen på end at nyde en god kop kaffe? Nyd frisk kaffe på campingpladsen med Mestic termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops. Kaffemaskinen med termokande med dobbeltlag laver 10 kopper filterkaffe lynhurtigt.

Kaffemaskine med termokande

Start dagen med en frisk kop kaffe, tilberedt af Mestic termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops. Med denne campingkaffemaskine kan du tilberede op til 10 kopper kaffe på en gang. Sæt kaffefiltret i maskinen, hæld den malede kaffe i og fyld vandbeholderen. Kaffemaskinen klarer resten! Vandstandsindikatoren på vandbeholderen viser i øvrigt præcis, hvor mange kopper kaffe du kan lave med den mængde vand, der er fyldt op. Kaffekanden er også en termokande med dobbeltlag, som holder kaffen varm i længere tid. Takket være det ergonomiske håndtag og den enkle tud er det nemt at servere kaffen.

De væsentligste fordele

  • Passer til 10 kopper filterkaffe
  • Beskyttelse mod tørkogning og indikator for vandstand
  • Termokande med dobbeltlag
  • Automatisk slukning
  • Effekt: 800 W
  • Mål: 25 x 18.5 x 30 cm

Lavt wattforbrug og drypstop

Det tidløse design af Mestic termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops er ideelt til camping. Kompakte produkter med lavt strømforbrug er lige det, du har brug for. Denne lille kaffemaskine vejer kun 1,6 kg og har en kapacitet på 1 liter. Med en effekt på 800 W kan den bruges på alle campingpladser. Kaffemaskinen er udstyret med en automatisk slukning, der forhindrer dryp, når du fjerner termokanden fra bunden. Er vandtanken tom? Tørkogningsbeskyttelsen slukker automatisk for apparatet.

Du kan også nyde en kop kaffe når som helst på din feriedestination. Mestic termokande til kaffemaskine MK-120 10 kops er velegnet til større grupper af personer. Lav ikke mindre end 10 kopper kaffe på en gang, og hold kaffen varm i termokanden.

Vis mere

Specifikationer

Artikel nummer 1502480
Tilslutningsspænding 220-240 V
Antal kopper pr. brygning 10 kopper
Dimensioner 25 x 18,5 x 30 cm
Automatisk slukning Ja
Automatisk drypstop Ja
EAN-kode 8712757449736
Vægt 1,6 kg
Kaffekandens indhold 1 L
Farve Sort
Materiale Syntetisk
Type af filter Svingfilter
Type af kaffemaskine Filter kaffemaskine
Strøm 800 W
Varmeopbevaringsfunktionok Ja
Vandstandsindikator Ja
Vis mere
51,95
Ikke tilgængelig online

Vi leverer i øjeblikket kun til Holland og Belgien. Vi henviser gerne til vores danske Mestic forhandlere.

Relaterede produkter